Leuke spullen en snelle levering

Veel keuze op de website. Leuke spullen van prima kwaliteit en een goede prijs. Snel geleverd

Een zeer goede snelle service zoals op de foto’s zo ziet het er uit toppie

Erg goede en snelle service!

Ik had een artikel ontvangen welke niet geheel overeenkwam met de website. Hier had ik over gemaild en binnen een uur had ik een reactie. Heel netjes en snel opgelost, super! Nogmaals bedankt Linda!

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Heel fijn dat het snel geleverd wordt. Op maandag avond besteld en woensdag middag binnen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via mail van post.nl waar je pakket blijft Netjes verpakt.

Perfecte service!

Om 15:00u besteld.. volgende ochtend al in huis!

Te laat.

Jammer dat het te laat bezorgd is. Vanuit de winkel telaat verstuurd( netjes voor 4uur besteld) waardoor ik het niet kon gebruiken.

Netjes en correct

Snelle levering. Goed verpakt.

Armbanden kapot in verpakking

Twee armbanden, waarbij de ring aan het polsstuk zit, waren kapot bij aankomst. Jammer, te kort dag om terug te sturen, dus zelf gelijmd. Overige artikelen in orde. Snelle levering.

Mooie pruik en volgende dag al in huis!

Mooie pruik en volgende dag al in huis!

Goede en snelle service

Goed verpakt en snel bezorgd.

Goeie service, snelle levering

Goeie snelle levering

Top top top!!

Bestelling werd razendsnel geleverd. DHL verpestte dit, maar dat werd door de klantenservice van Het Feestbeest perfect en snel opgelost.

Ordered in several minutes and received the order next day in the morning as promised on the site. The good quality of product.

Product was goed. Alleen is dat de verzendkosten nog meer waren dan wat ik bestelde.. En ik had bij de bezorging door DHL aangegeven dat ik het op een andere tijd wilde laten bezorgen. Toen de DHL meneer kwam (ik had nog iets anders, ergens anders besteld) zei hij dat het product geannuleerd was.. Gek maar gelukkig kreeg ik het pakketje wel!

Prima met een maar

Wat ik erg jammer vind is dat je € 7,25 aan verzendkosten moet betalen als je iets retourneert. Bij je bestelling betaal je ook al verzendkosten van € 4,95. Ik heb bijna net zoveel verzendkosten betaald als het artikel zelf € 12,20!!!! Het artikel dat ik uiteindelijk heb gehouden is wel helemaal top!

Een ontzettend snelle levering, eerder als aangegeven op de website. De kwaliteit van de shirts is geweldig en ik er zaten zelfs nog hangertjes bij. Echt een optimale service, zeker om aan te raden!

Er was een foute bestelling bij me aangekomen. En de telefoniste heeft het zooo netjes opgelost. Complimenten.

goed en behulpzaam

Je moest wel achteraan bellen. Er kon een product niet worden geleverd. Toen stagneerde de hele verzending. We zijn er toevallig op tijd achter gekomen.

Goede service en levering

Goede service en levering zoals afgesproken

Snelle levering op het afgesproken dagdeel. goede kwaliteit qua product

Prima kwaliteit en snel geleverd

Prima kwaliteit, en goede levering

Aanrader

De verkleedpakjes zagen eruit zoals ze op de website stonden. Aanrader om te bestellen, de kindjes waren er blij mee.

Snelle service, prima kwaliteit

De producten zagen eruit zoals op de afbeelding. Ook de batterijen waren inclusief, erg fijn!

Drie artikelen besteld en alle drie van goede kwaliteit. Ze waren binnen de aangeven werkdagen in huis en netjes verpakt.

Perfect verloop! Beloofd wat er op de website staat!

Klik, klik klik bestelling gestuurd betaald en verzonden. Wat wil een mens nog meer?! Top!

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis