Duidelijke site en snelle levering

Alles is optijd geleverd en netjes verpakt

Goed geregeld

Goed geregeld

heel prettig

Product niet leverbaar

Het product wat in brochure staat was niet leverbaar wel snel afgehandeld en geld terug

Leuke hoedjes!

Ik draag graag rieten hoeden, jullie cowboymodel is geweldig en met zo'n prijsje hoef ik me geen zorgen te maken als hij naar de filistijnen gaat! Top!

Leuke kindertamboerijns voor n leuke prijs.

Niet heel stevig, dus niet om mee te rammen.

Erg tevreden

Producten netjes en snel geleverd. What you see is what you get!

Goed en snel

Alles goed en netjes verpakt, en snel bezorgd.

Verwachte artikelen die ik had besteld,waren bij aankomst nog beter dan verwacht. Kwaliteit en kleuren waren perfect. En formaat was groter dan ik had verwacht .geweldig.

Snelle levering, goede prijs

Na telefonisch contact te hebben gehad bestelling geplaatst die snel en volgens afspraak en afbeelding geleverd is

Snelle goede service

De bestelling was erg snel en je wordt van alle stappen op de hoogte gehouden . Nette levering!!

Snelle en nette levering. Goed verpakt.

Zeer klantvriendelijk, ik zal vaker een bestelling plaatsen.

snelle vlotte levering

de boa viel na een uur al volledig uit elkaar

Geweldige service

Vrijdag voor oudjaar hoeden met happy new year besteld alleen die wilde wij zaterdag dragen op het werk. Door een uitstekend alternatief hebben we dit kunnen doen.

Leuk artikel

Allen jammer dat er beloofd is om op oudejaarsdag te leveren en dit niet het geval was . Dus blijft het liggen tot de volgende jaarwisseling.

Bestelde product paste niet.

Was telefonisch bereikbaar, probleem keurig opgelost en geld terug ontvangen. Top!

Pruik zat goed

De pruik was van verrassend goede kwaliteit. Werd de volgende dag netjes in karton en een plastic zak erom geleverd.

Vandaag besteld ...morgen geleverd.. .het was inderdaad WAAR

Snelle afhandeling ondanks de feestdagen en een goed produkt.

Snelle afhandeling ondanks de feestdagen rondom de jaarwisseling en het bestelde produkt was precies datgene wat ik ervan had verwacht.

snel en goed

Bestellen is simpel en dan maar afwachten wat je krijgt. In ons geval was bestelling snel en volgens verwachting geleverd top!!!

Xxxx

Heel goed en een rape dienstverlening

Snel geleverd, mooie trui

Hele mooie, leuke trui, lekker warm. Ook snel geleverd.

Kerstman pak

Kerstman pak gekocht maar de prijs kwaliteit is niet in verhouding. De prijs € 85,00 de kwaliteit is veel minder het niet meer mogen kosten dan €40,00. En de baard is gewoon watten met een elastic er aan. Niet de baard van op de foto. Kortom een miskoop. Grt. Rene Hoop dat u er iets mee doet.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis