Naar verwachting

Blij kind

Geen klachten

Duidelijke website,snelle levering. Alles volgens verwachting.

verkeerd geleverd

Ik heb 2 keer iets besteld en dit werd 2 keer op het foute adres geleverd. Ik snap niet waar de fout ligt, want op het document dat ik per mail toegestuurd kreeg, stond wel het JUISTE adres. Ik heb contact opgenomen met de mensen die wonen op het foute adres, maar zij hebben naar eigen zeggen niets ontvangen. Ik heb dus 2 keer iets besteld én betaald, maar niets gekregen.

goede website

aankoop goed verpakt en goed aangekomen. werkt perfect.

Prima, gewoon zoals op de website staat uitgevoerd. Kleding goed verpakt aangekomen.

Alles ging helemaal prima. Snelle levering en goed ingepakt. Helaas paste het pakje niet bij mijn figuur (beetje rond geworden 🙈)

Slechte service.

Eigenlijk geen service. Op de site stond pruik met klep. Echter onder de afbeelding stond "pruik is zonder klep" Prima want de klep hadden we al. Bestelling geleverd en....ja hoor. Klep er toch aan. Zucht. Teruggestuurd: 7.95 (!) retourkosten. Klantenservice gebeld en uitgelegd dat het dus fout op de site stond en ik het daarom wou retourneren op hun kosten. Jammer dan. Retourneren kost geld. Dat was het. Dag mevrouw. Ik bestel hier nooit meer. Wat slecht!

Mijn bestelling was er de volgende dag. Deze was goed verpakt. Helaas is een deel van de bestelling te groot. Terug sturen heeft geen zin, Leg dan geld bij.

Mooie prijs kwaliteit vehouding

Levering zoals beloofd. Goede kwaliteitprijsverhouding. Ik had een petticoat one size, maar die was wel vrij klein. Normaal pas ik wel in een one size fit all.

Snelle levering, kwaliteit zoals verwacht. Status update goed.

Helemaal goed!

Alles wat ik besteld had is leuk. Snelle en correcte levering.

Superleuk produkt: zeer snelle levering!

Ik had bij een ander bedrijf 2 strikjes besteld en er werd er slechts één geleverd. Telefonisch niet bereikbaar en per mail werd gezegd dat het 2e product niet nageleverd kon worden, zou niet op tijd zijn (vreemd: 4 werkdagen de tijd voor nalevering) Toen het product bij feestbeest besteld: netjes een bevestiging gekregen en binnen 2 dagen product in huis! Ik beveel Feestbeest absoluut aan!

Ontevreden

Beste, mijn paketjes is nog steeds niet aangekomem...

prima carnavalspruik voor de zoon

snel bezorgd en fijn product voor een prima prijs

Klantvriendelijk

Super fijn dat ze snel antwoord en en handelen. Ik was 5 minuten te laat met mijn bestelling om die zelfde dag nog verzonden te worden. Een mailtje gestuurd en eigenlijk gelijk nog antwoord dat de bestelling die dag nog eruit ging. Heel erg bedankt!

Prima winkel!

Alles soepel en snel geregeld.

Leuke collectie, snel besteld, snel n huis.

Al zoekend op internet vond ik jullie site en het leuke aanbod. De beslissing was snel genomen en de spullen waren er ook heel snel. Top.

Bestellong ging niet goed maar ze hebben het naar volle tevredenheid hersteld.

Product voor de carnaval kwam niet. De bestelling kon worden gecanceld en geld terug gekregen. Er werd helemaal niet moeilijk over gedaan en er was alle begrip.

Goed en snel 👍

Mooie kwaliteit

Snelle levering, goed product

Snelle levering, omschrijving kwam niet helemaal overeen, foto wel.

kwaliteit valt tegen

ik vind mijn aankoop er veel goedkoper en slordiger uitzien dan waar u reclame mee maakt, ik verwachte toch dat het er allemaal wat netter uitzag. Nu lijkt het wel een vrijdagmiddag product. (snel de laatste voor het weekend). Jammer. Levering is snel en perfect.

Goede, snelle service

De bestelling g had ik de volgende dag al in huis.

Gekregen wat ik besteld had

2 brandweer Helmen gekocht alleen toen ze aankwamen bleken de batterijen van beide sirenes al geoxideerd te zijn. Helaas

Goed degelijk spul

Als je ze beld zijn ze aardig proberen je ook echt te helpen al duurd het telefoontje 10 min Verzendig keuirig en snel ontvangen. Wij kunnen eigenlijk niet een 9 geven aan punten maar een 10 of terwel 5 sterren.bedankt ,oja er komt npg een laaste bestellingkje aan .tot snel.hroetjes van fam janssen uit leidem

Goed en snelle levering

Nieuwstraat 52