Alles prima en vlot verlopen

Algemene tevredenheid

snelle afhandelingen

ja leuk carnavals pak heb ik binnen

het duurde wel een week voordat de spullen kwamen op dat het niet op voorraad was. het is ook niet de beste kwaliteit (me carnavals pak schijnt een beetje door) maar het is te doen

Vlotte service!

Prima producten en een vlotte service

Producten snel geleverd

Waar ik wel teleurgesteld gesteld over was dat je over de 28€ geen verzend kosten hoefde te betalen ongeacht wat ik in het winkel mandje deet de verzend kosten bleven staan , dus de dingen er maar uit gehaald en de rest met verzend kosten maar gekocht , zeer teleurstellend

Beetje kostbaar

Prima snelle levering van 1 produkt. Had niet meer nodig en dan is 4,95 verzendkosten 2x zoveel dan gekochtte produkt. Prachtig verpakt masr ik persoonlijk vind t teveel verpakkings materiaal Dus wil...moet je ...meer bestellen. Mmmm...

Retour zenden omslachtig maten kloppen niet

De maat van het bestelde artikel klopt niet. Blouse is veel te klein. Retour zenden buitengewoon omslachtig. Geen retouretiket bijgesloten, retouradres geen antwoordnummer. Kan het artikel dus niet aan de postbode meegeven.

Retourneringskosten vanuit België te hoog.

Retourneringskosten vanuit België vrij hoog. Dus neen geen optie om nogmaals te bestellen. Martine

Snel en naar gezegd geleverd

Snelle levering, optie aanpassen levertijd via DHL werkt prettig. Producten waren als beschreven.

Slecht

Zending is niet geleverd

Snelle levering product

Snelle levering en 't product is erg zorgvuldig ingepakt

Snel en een meer dan correcte prijs. 👍👏

Zeer tevreden.

Netjes en op tijd geleverd.

Keurig en netjes verpakt op tijd bezorgd.en het geld keurig retour.. alleen in jullie bijsluiter staat 4.95 euro betalen voor retour zending.het bedrag klopt niet het is nl.7.95 euro..dus dat is misleidend.

Op tijd en mooi

Nog mooier dan op de foto, op tijd, wel veel verpakking, kon prima in kleine bubbelenveloppe(goedkoper, millieuvriendelijker)

Ik vind het niet goed

Is dat je wel goed kun bestellen maar een paktje retour doen valt nog niet mee 2 keer willen retour doen maar het klopte niet iedere leer en na de 3 keer konden we het wel retour doen maar dat kosten 7,50euro en het paktje was maar 12,50euro vond ik wel veel geld om retour te doen

Hele mooie ballonnen

Hele mooie ballonnen, wel was er geen touwtje zoals op de foto staat, maar voor de rest: SUPER!

Uitstekende service en snelle levering

Makkelijk bestellen, super snelle DHL levering. Oftewel in 1 woord. SUPER

Ik heb hele goeie ervaringen met feestbeest. Je krijgt altijd een mail van de bestellingen/bevestiging. En je word altijd goed op de hoogte gebracht als er iets is met je bestelling en wanneer je bestelling binnen krijgt, en feestbeest staat ook altijd voor je klaar voor vragen en hulp.

Heel snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en ik mag zeggen dat ik zeer tevreden over de artikelen en de datum van levering was ook de juiste

Hoge prijs brievenbus pakket

Prima en snelle levering. Het is dat ik het snel nodig had en niet goed naar de prijs heb gekeken...a €5 voor iets wat door de brievenbus kan vind ik erg veel. Voor mij een leer voor de volgende keer. Verder een prima assortiment

geen pakketje

Ik had mijn pakketje besteld bij deze site en heb deze nog steeds niet ontvangen. Bellen naar service punten om te kijken of die daar ligt maar ook daar geen succes

goed en snel

Was op tijd geleverd

De nodige artikelen snel gevonden op site,, snelle levering op de voorafbepaalde plaats

Super snelle levering

Goede kwaliteit-prijs verhouding Vriendelijke klantenservice Snelle levering

Geen levering, spullen gaan terug.

Ik had voor ons personeelsfeest wat accessoires besteld. Door het feestbeest netjes op tijd opgestuurd waarvan mail. Maar DHL gooit er met de pet naar door niiet te leveren en moet ik zelfs nu nog op mijn pakket wachten om het af te halen. Terwijl het feest gisteren is geweest. Ik ga het dan ook terug sturen morgen want heb er niks meer aan. Jammer van jullie omzet. Ik zou klacht neerleggen tegen DHL als ik u was. Bij het afhaalpunt waar ik inmiddels al 2 x ben geweest wordt ook geklaagd over de belabberde service van DHL.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.