Bestelling niet ontvangen

Bestelling op 10-12 gedaan, inmiddels 8 dagen later nog niks ontvangen. Waar blijft deze ???

Levering niet aanwezig op afleverpunt

Levering van Feestbeest zou eigenlijk op een dinsdag aankomen op het DHL afleverpunt. Na niets van een verzending te hebben gehoord zelf op dinsdag gemaild, op woensdag reactie dat het was verzonden en op donderdag vanaf 13.00 opgehaald zou kunnen worden bij het afleverpunt. Na bevestiging te hebben gekregen op donderdag dat het pakket er zou moeten liggen, s' middags naar het afleverpunt gegaan waar het pakket niet was geleverd. Ik had de producten die donderdagavond nodig dus dit was erg vervelend dat het er toch niet bleek te liggen in mijn verbazing. Feestbeest was op dat moment ook niet meer te bereiken (18.00). De dag erna een e-mail gekregen dat het die vrijdag op het DHL punt was geleverd maar gelijk weer retour gestuurd, erg jammer dat ik hierdoor niets aan de bestelling gehad heb.

geweldig

Ons kleinkind van vier jaar...In de wolken. Super

Niets ontvangen, morgen reeds één week besteld!

Heel vriendelijke klantendienst! Pakje geleverd zoals beloofd! Tip top in orde!

TOP!!!

Snelle verzending ondanks feestdagen ( normaal gesproken zou het vertraagd zijn van wegen feest dagen ) vrijdag 20 december besteld volgende dag zaterdag 21 december gelijk binnen !! Echt een snelle verzending echt top super blij ermee heb bij mijn baas mijn grapje kunnen uithalen dankzij jullie snelle levering erg bedankt !!

pakje nipt op tijd gekregen

pakje nipt op tijd gekregen

zit nog steeds te wachten op antwoord op mijn vraag

verschillende dingen besteld op deze site. 1 van de artikelen was beschadigd. Bij contact via mail om een oplossing voor dit probleem hebben we tot op heden nog geen antwoord ontvangen. Ik verwacht dat dit nog komt maar door de drukte van de feestdagen iets uitgelopen is. Voor de rest zeker tevreden over snelle levering, correcte omschrijving van producten en goede prijs. Op 23/12/2019 dan toch een mailtje gehad en een reactie op mijn gezonden mail. Foto's doorgezonden naar de firma en ze hebben een nieuw masker opgezonden. Het nieuwe masker zat wel beter verpakt maar heeft op dezelfde plaats kleine beschadiging. Het is door de manier waarop het masker gemaakt is. Er zitten kleine luchtbellen onder de aangebrachte decoratie. Deze zijn zeer broos bij het transport.

uitstekende service!

Had snel iets nodig en het werd 's-avonds gewoon even thuis afgegeven!

Top winkel

Leuke spulletjes en heel vlotte levering

Zeer goede en vlugge levering.

Zeer vlug geleverd. Voldoet volledig volgens de beschrijving. Maten kloppen ook helemaal .

Helemaal prima

Snel besteld en snel geleverd. Makkelijk dat de voorraad wordt weergegeven bij het artikel aangezien we een groter aantal nodig hadden.

Snelle levering, goed ontvangen

Snelle Levering Trui goed ontvangen Extra een Kerst schort gekregen

Prima prijs voor de stoffen vlaggenlijn

Prima prijs voor de stoffen vlaggenlijn! We hebben er 3 afgenomen en kwaliteit is echt goed, mooie kleuren..

geschrokken van de kleur

Bij het openen van de doos met engelen vleugels was het schrikken van de felle kleur roze. Op de site, waar je uiteindelijk je keus maakt, zijn de vleugels doorzichtig met zilveren strepen en de rand versierd met roze veertjes. Prima voor een opvoering van kinderen als engel tijdens een kerstdienst van school in de kerk. Om dat er geen tijd meer was ze terug te sturen, zijn de roze vleugels wel gebruikt en de kinderen toch wel tevreden.

Hulde aan de klantenservice

Perfecte klantenservice, geen moeilijk gedoe aan de telefoon.

te laat geleverd, het feest was al voorbij!

Pakje werd twee dagen later geleverd als dat in de orderbevestiging stond. OP tijd vertrokken maar door een fout bij DHL kwam het twee dgn later pas aan. Service van jullie dus goed maar van de bezorgdienst niet. De doos staat ongeopend klaar om terug gestuurd te worden.

top levering

alles naar wens ontvangen

Snelle levering!

Goed spul snelle levering!

Betrouwbaar

Perfect pak en snelle verzending

Goede ervaring

Snelle levering & prima prijs/kwaliteit

Zeer correcte afhandeling en bezorging bestelling, geen negatieve ervaring

Zeer positieve ervaring. alles correct afgehandeld. Bestelling en bezorging keurig op tijd.

Heel mooi product, nipt op tijd geleverd

Levering liet op zich wachten ondanks belofte van snelle levering. Na aandringen per mail, heel snelle respons gekregen en levering de volgende dag. Heel mooie kledij, de maat komt overeen met de maattabel, mooi afgewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar, op voorwaarde dat levering zeker op tijd kan gebeuren.

Geweldige snelle levering met goed produkt

De corsages die ik bestelde zijn precies zoals ze op het plaatje eruit zagen. Prima produkt. Snelle levering!

Slecht

Ik heb een broek besteld, maar nog steeds niet ontvangen. Woensdag 4 december de bestelling gedaan. Waar blijft mijn bestelling?

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.