Snel en goed

prima !

artikel ok en levering op tijd =OK

Uitstekende service

Precies geleverd wat ik bedoelde, en super snel

Precies geleverd gekregen wat ik bedoelde en super snel👍

Snel, correct!

Voor herhaling vatbaar!

Zoals beloofd, voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Nog telefonisch contact gehad met een vraag en toen ook heel vriendelijk geholpen. Alleen jammer dat er verzendkosten worden gerekend.

goede communicatie

spijtig dat jullie in Nederland gevestigd zijn Spijtig dat voor bestelling beneden 50 euro er kosten voor verzending worden aangerekend en indien het je niet bevalt ook nog kosten voor retour en voor het gebruik van dhl als je niet de volledige bestelling terugzendt. Gelukkig werden de kosten van dhl geannuleerd en werd 3,95 euro in mindering gebracht van het bedrag. Nochtans het kleedje en de zonnebril zijn leuk

Goed product. Snelle levering.

Je krijgt precies wat je verwacht. En de levering is ook lekker snel. Prima service dus.

Goede webwinkel

Snelle levering. Het product was precies zoals verwacht. Ik ben er blij mee.

Vlotte en nette levering

Vlotte en nette levering van de flower power kleding. H

zeer goede service

Ik heb disco kleding en discobril besteld. het was nog mooier dan verwacht , ik ben zeer tevreden.

Slechte ervaring

2 kleedjes besteld, één van de kleedjes waren draadjes uitgetrokken + er waren vetvlekken op...beide teruggestuurd omdat indien je onder de 39€ terugstuurt, zij de verzendkosten van 5€ kunnen aanrekenen en dit terwijl je al meer dan 8€ moet betalen (voor niets) om deze terug te sturen terwijl wij als klant toch geen enkele fout hierin hebben maar hetcontrolesysteem van dit bedrijf toch niet zo goed verloopt. Waarschijnlijk was dit een kleedje die werd aangedaan maar zo werd teruggestuurd en door de controle is geraakt...

Supersnel

Supersnel in huis en de artikelen zijn goed😍😍

Op het laatst hier nog wat nodig voor een feestje vlug besteld en de volgende dag in huis. Top service en ziet er allemaal goed en netjes verpakt uit

Tevreden

Zeer vriendelijke klantenservice. Bestelde jurk volgens verwachting (maat, kleur, stof). Bril viel wat tegen, was nogal groot. Kon het ook niet goed inschatten op de site. Levertijd conform afspraak. Minpuntjes: website niet overzichtelijk en niet prettig navigeerbaar. Kwam er veel later pas achter dat er nog meer keuze in artikelen was. Verzendkosten nogal aan de hoge kant.

Ik heb het product nooit ontvangen

Het zou de volgende dag komen en het was er niet, prima kan gebeuren maar ondertussen zijn er drie weken voorbij en is het er nog steeds niet, zie graag mijn geld terug.

Super snelle levering 👍

Super snelle levering. Alleen ze mogen we over stappen naar een andere postbezorgers daar was ik niet tevreden over.

Snelle levering en goed en leuk product!

Snelle levering en goed en leuk product!

snelle levering en respons op mails of telefoons

Snelle levering en correcte nabehandeling...super ervaring met feestbeest.

1e x besteld goede service en heel rap bediend

Zeer goede service

Prima, goede service, snelle levering

Groot assortiment, goed en overzichtelijk

Mooie kleding. Maten prima

Mooie goede stoffen . Maten sluiten goed aan. Snel in huis

zeer goed

duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen. vlotte levering

Snelle levering en prima opvolging.

De kwaliteit van de produkten kan beter maar de prijs is navenant. Dus oké.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.