Klantenservice: heel goed, antwoorden snel Levering: heel goed ingepakt en snel Wat ik gekocht had: stikkers plakten gewoon niet..., de lenzen waren super maar zeer soepel dus moeilijk om aan te doen

Goede service en snelle verzending

Zeer snelle levering: 1 dag, zelfs naar BE

Zeer snelle levering: 1 dag, zelfs naar BE. Goede kwaliteit van product.

vlotte, correcte levering

Na 1 dag keurig in huis. Alhoewel het geleverde vrij klein uitviel ( een pruik) toch maar besloten om te houden.

Zeer te vrede

Vriendelijke dame levering op tijd goed geholpen Mooie prijzen

Snelle levering maar geen bevestigingsmail of antwoord op mail

Top website. Goeie prijzen. Maar ik kreeg geen bevestigingsmail, noch een antwoord op mijn vraag of de bestelling dan wel was doorgegaan...

Veel te kleine panty

Ik snap dat de panty 1 maat is maar hij kwam net boven mijn knieen.

Prima levering; kreeg wat ik wilde

Prima levering! Kon wel wat sneller maar voor ons toch op tijd. Product is wat ik ervan verwachte. Aanrader!

Bestelling was juist en op tijd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Voor het eerst bij deze webwinkel gekocht. Aanrader!

prima service, snelle levering ! Goedkoop !

snel nog wat spullen besteld voor Halloween ! netjes op tijd geleverd !

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Duidelijke website

Goede service en vriendelijke dame

Mijn outfit was een grote hit

Leuke outfit hij was wel vrij kort maar dat heb ik met een kort broekje opgelost

Super snelle levering

Product voldoet aan de verwachtingen en netjes op tijd geleverd.

Geweldige service!

Top bedrijf op het gebied van service.

Topservice

Heel snel geleverd. Netjes verpakt. Top!

Goede qualiteit, ruime keuze

Werd goed geholpen toen ik iets wilde ruilen. Kreeg de verzendkosten terug gestort.👍🏻

Zondag;s besteld en maandag toch al in huis !!!

Goedkoop en prima service, snelle levering en zeker voor herhaling vatbaar, een prima deal dus!

Mijn bestelling is compleet en perfect

correcte en snelle afhandeling !

Niks op aan te merken !

Onwijs slecht

Ik ben de hele dag thuis gewacht voor de bestelling. Had de bestelling specifiek die avond nodig. Er is niet aangebeld en vind een briefje met; we hebben je gemist. Pakket een dag te laat gekomen, wanneer het niet meer nodig was.

Makkelijk besteld. Snel en correct geleverd.

Het pakje is drie dagen na bestelling zonder beschadiging aangekomen. Ik heb gen andere ervaringen met Het Feestbeest, maar deze was alvast goed.

Tevreden over de spullen

Blij met hetgeen ik gekocht heb, maar zeer ontevreden over DHL die het pakket zogenaamd afgeleverd had bij de DHL afhaalpunt en bleek later het pakket kwijt te zijn geraakt. De 1e keer dat ik belde heb ik 35 min in de wacht gestaan. Ik zou teruggebeld worden binnen 1 a 3 werkdagen. Niet gebeurd dus zelf weer erachteraan gegaan. Waardeloze service v DHL en dit is niet de 1e keer. Tip voor Feestbeest.nl: Ga met 'n ander koeriersbedrijf in zee.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.