Uitstekend!!

Goej materiaal, netjes thuis afgeleverd.

Snelle levering en volgens wens

Snelle levering en peoduct was zoals verwacht

Besteld, meteen verwerkt en verzonden! Volgende dag meteen in huis!

Dikke 10!

Niks meer maar ook niks minder

Gewoon gekregen wat beloofd werd, snelle levering top

Vlot én snel ,geweldig!!

Prima service ,zéér snelle levering precies wat ik heb besteld voldoet aan verwachting

Correct

Vlotte afhandeling

Super leuke winkel ruime keuze

Snel geleverd en helemaal goed wat ik besteld had

Conform verwachting

Alles zoals verwacht en op tijd geleverd.

Zeer goede uitvoering van de bestelling

Voor het eerst besteld en keurig op tijd in huis

Prima! Snelle levering

Snelle levering. Juiste artikel. Goed prijs kwaliteit verhouding

Prima.

Makkelijk, vlot, goede prijzen. Top !

Cowboy overhemd + cowboyhoed jongen

Snelle, keurig verpakte levering. Artikelen zien er goed uit en de maat valt ook goed. Zou zeker weer bij Feestbees bestellen indien dit nodig zou zijn!!!

Kompleet en goed assortiment

Veel keuze, en snelle afhandeling als je wil bestellen. Levering ook snel en netjes.

Super !

Snelle levering, prima kwaliteit en correcte maten .

Snelle levering.

Snelle levering, helaas vallen de vleugels tegen, de veren zijn niet goed opgeplakt, laten los en je ziet het karton hier en daar, niet goed afgewerkt.

geweldig

Heb al vaker besteld,zeer vlotte levering.

Op tijd binnen

Op tijd binnen

Tevreden

Gewoon tevreden

snelle levering goede kwaliteit voor een lage prijs.

De kwaliteit van de heksenjurk is prachtig. Voor dat geld kan ik niet stof halen en het zelf gaan naaien. De levering was ook de volgende dag. We zijn zeer tevreden.

Waar voor je geld

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Levering volgens afspraak. We bestellen zeker nog eens bij Het Feestbeest.

Helemaal prima!

Alles ging goed, het enige wat ik nog wel chill zou vinden is vooraf weten van welke materialen de maskers gemaakt zijn. Gelukkig viel alles mee, en zag onze outfit er super tof uit.

super mooi masker, perfect op tijd bezorgd en ook nog op een externe locatie

Snelle levering van leuke artikelen!

Een zeer tijdige levering van leuke artikelen aan een goede prijs!

Product komt niet overeen met de afbeelding

Product komt niet overeen met het afgebeelde product op de website

Veel keuze, snelle bezorging … qua prijs wel pittig ...

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.