Alles mooi in orde, mooi product en goede info over product

Alles perfect in orde!

Alles perfect in orde en snelle levering.

Nah

Zatten vlekken op de blouse die ik kocht

Bride to be hoed en lint - betere kwaliteit dan verwacht. Tijdige levering. Goede opvolging mailing. Bedankt.

Mooi!

Mooi mooi.

Alle beloftes nagekomen

De artikelen zijn wat ze beschreven zijn, de levering is gebeurd op het tijdstip dat beloofd werd en waren in tip top conditie. Wat kan een mens nog meer verlangen ?

Kom graag weer terug

Perfecte service en snelle levering

Kan altijd beter.

Werd snel geleverd. Alleen de maat staat niet altijd vermeld.

Fantastisch!

Levering was snel, evenals de retourafhandeling.

snel en goed

producten zien er goed uit en snelle levering

Het is een FEEST om bij FEESTBEEST te bestellen!!!

bij elk feest of evenement is FEESTBEEST het adres om feestartikelen te bestellen. de levering snel en prima verzorgd. zeer groot assortiment! het is een FEEST om bij FEESTBEEST TE BESTELLEN!!! MINY.

Goede kwaliteit en prima klantenservice

Snelle levering en prima kwaliteit. Alles was netjes verpakt. Helaas geen orderbevestiging en verzendbevesting gekregen. Maar de klantenservice heeft mij daarmee goed en snel geholpen.

Snelle en prima levering voor goede prijs.

Plezierig en vlot, ook bij een telefonische vraag van mijn kant.

Mijn aankoop werd ( Halloween heksenpakje voor mijn kleindochter ) werd super snel geleverd , was uitstekend verpakt en van zeer goede kwaliteit .

Ik heb een hoge hoed gekocht ziet er mooi uit alleen jammer dat hij erg strak in de doos zat en dat de rand van de hoed verkreukeld zijn.

vlotte afhandeling

snel besteld snel geleverd en prima wat ik verwachtte

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Positief

Vlotte levering.

Niets speciaal

Uitmuntend!

's avonds besteld op 3 min voor 17u (deadline om volgende dag te kunnen leveren) vanuit België. Pakketje werd effectief geleverd de volgende dag in de voormiddag. De geleverde producten waren van goede kwaliteit en voldeden aan de verwachtingen. Aanrader!

Makkelijk en snel

Kort maar krachtig

vlotte afhandeling van de goederen

goede ervaring

👍🏻

Het voldoet goed

Vlaggen zijn goed. Prikkertjes zijn goed Tips: Bij zetten dat de vlaggetjeslijn slechts aan 1 kant is bedrukt.

Snelle en flexibele afhandeling.

Zeer tevreden. Eerste product was prima, maar voldeed niet aan het doel. Volgende bestelling hadden we precies het goede gekozen. Retourzending werd heel snel afgehandeld. Dank voor deze service.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.