Prima producten en snelle levering

Voor onze dochter een ridderkostuum met zwaard besteld. Mooi kostuum en zwaard, ze was er heel blij mee. Alles netjes verpakt en snel verstuurd. Zeer tevreden mee. Mochten we weer een kostuum moeten hebben kijk ik hier zeker nogmaals rond.

Perfect product

Vilten alpinobaret besteld, keurig op tijd geleverd en een goed product zeker voor deze prijs. Volgende keer zeker weer hier bestellen

Feestbeest helemaal goed; DHL waardeloos!

Feestbeest levert op tijd ; helaas DHL niet op het juiste adres en heeft onze bestelling ergens anders gedumpt, zonder te laten tekenen enz. Gelukkig heeft de ontvanger ons gebeld en konden we daar , een aantal dagen later, de bestelling ophalen.

scoort kwalitatief minder

Flarebroek : te nipt gestikt aan broekspijt en tailleband. Diende hersteld te worden voor 1ste gebruik. Party shirt turquoise maat : ondanks gesloten verpakking en aangehechte label waren er vlekken op het hemd. Geen tijd om te retourneren dan vlug snel gewassen. Vlekken waren dan gelukkig verdwenen. Pet lollipop + Blues brother bril zilver met spiegelglas + Gleufhoedje populair wit : Perfect !!

Zeer snelle levering. Producten waren stevig verpakt en levering sneller dan verwacht. Zeer tevreden

Product goed, levering minder

Product goed, zou woensdag geleverd worden, Kwam helaas pas op vrijdag.

Super service, en ook een probleempje super opgelost

Super service, en ook een probleempje super opgelost

Vriendelijke service van Feestbeest, levering bpost vertraging

De klantendienst van Het Feestbeest was zeer behulpzaam, wanneer mijn pakje niet op de gewenste leverdatum toekwam. Er was vertraging bij bpost, zoals gewoonlijk. Mijn pakje is drie keer gesorteerd voordat het uiteindelijk werd geleverd, drie werkdagen te laat. De klantendienst van Het Feestbeest een berichtje gestuurd en binnen het uur antwoord gekregen en heel vriendelijk. Aan de levering van bpost kunnen ze jammer genoeg niets doen, maar ik raad aan dat je uw pakje niet te kort op voorhand besteld omwille van deze reden.

Alles helemaal goed

Prima bedrijf

Alles goed verlopen heel correct

Heel fijn bedrijf

zeer goede service

goede service en levering

Al vele jaren klant.

Altijd zeer goede servies, Top winkel.

Snelle service en betaalbare prijzen

Betaalbare prijzen mooie website snelle sevice

Fijne ervaring

Makkelijk te vinden en bestellen . Zeer snelle en correcte levering . Zeer tevreden .

Makkeli j k snel en duidelijk

Prima, artikel was snel binnen

Snelle levering en alles zoals beschreven.

Goede omschrijving op website en goeie prijs. Snelle levering. Heel tevreden

een beetje teleur gesteld

vlotte levering, maar erg jammer dat 3 van de 4 bestelde borden het zelfde waren, ik had verwacht 2 x de zelfde oke maar drie beslist niet. Ida Dijkman Schagen

Aan te bevelen.

Snelle levering en kleding van goede kwaliteit.

Zeker aan te bevelen. Goede en vriendelijke klantenservice!

Zeker aan te bevelen. Goede en vriendelijke klantenservice!

Leuke gezichtsstickers

Leuke gezichtsstickers maar ik had niet 1 vel verwacht maar meerdere.

supersnelle levering en tevreden over de bestelling.

Zal zo weer bij jullie bestellen. Prima.

Prima artikelen

Snelle levering, goede prijs. Overzichtelijke website.

TOP

TOP

Teleurstellend en traumatisch

Ontzettend snelle levering, maar er viel toch iets tegen! Op de site was een afbeelding te zien van een knappe blondine met een roze helm op. Ik heb dit besteld in de veronderstelling dat zij erbij zat. Nu kwam er een mannelijke postbode bij mij aan de deur om het af te leveren en gaf alleen een kartonnen doos af. Eenmaal deze doos geopend zat er alleen die roze helm in..... jammer dit! Echt vervelend! Ik had me er zo op verheugd!!

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.