Snelle Levering

Snelle service voor goede kwaliteit. Heb een Baroque pruik besteld, ziet er uit als op de foto.

De maten zijn juist

Wij hebben een tuinbroek gekocht maar omdat we niet wisten welke maten hebben we moeten de omtrekken meten die erbij stonden, deze waren juist en en nu past de broek perfect

Zéér tevreden van mijn aankoop!

Levertijd klopt zoals vermeld en aankopen waren dik in orde!

Uitstekend!

Snelle levering, leuke artikelen voor een nette prijs. Erg blij mee!

goederen en levering zoals het hoort, prima

hou rekening met de prijs kwaliteit verhouding, het zijn en blijven feestartikelen om beperkt aantal keren te gebruiken.

Snelle en goede levering

Een goede en makkelijke manier van bestellen en leveren. Product is prima verzorgd en word snel geleverd.

Klein artikel in grote doos

Artikel prima. Echter had het ook door de brievenbus gekund. Nu verstuurd met DHL in een doos waar haast wel een paar schoenen in passen. verzendkosten net zoveel haast als het artikel.

Snelle levering, goed product. Niks op aan te merken

perfect

zeer vlugge levering en discreet verpakt zeer tevreden dank u

super snelle levering

leuke producten besteld sweet 16 suoer snelle levering toppie

Vlotte levering, goed product

Positief

Zeer tevreden klant.

Snelle service!

Alles vlot verlopen.

Gewoonweg top!

Mijn bestelling gedaan en de volgende dag was mijn bestelling er al. Schitterende service

perfete service

was wat ik had verwacht!

Zeer goed, ook qua levering

Zeer goede levering en mooi matriaal!

Het verwachte produkt prima

Uitstekend product waar het voor bedoeld is

Snelle service!

Snelle en goede serice

Fijne winkel

Snelle levering en goede spullen.

Betere pruik dan van een gepecialiseerde pruikenzaak.

Deze bevalt mij beter dan een, die ik bij een gespecialiseerde pruiken zaak heb gekocht.

goed materiaal, correcte prijs en heel snelle levering.

Om 16 u online besteld, volgende morgen voor 9 u reeds geleverd in België!

Zeer snelle bezorging😊 Goed product erg blij mee!

Super service gericht bedrijf

Zeer goede ervaringen met het Feestbeest. Ze staan je snel te woord, leveren snel, de service is fantastisch (ook als iets niet goed is) en ontzorgen. hebben me echt waanzinnig geholpen.

Goede klantenservice

Spullen zoals omschreven op website, goede klantenservice nadat bevestigingsmail niet binnen was gekomen.

ze lossen je probleem netjes op

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.