Pluspunten

Heel aardige telefoniste die alle medewerking gaf t.a.v. maten

De grote ring die ik besteld had (voor toneel) kwam snel, maar In het zakje waren veel "diamantjes" er uit gevallen. Met pincet en lijm heb ik ze met veel moeite er weer in gelijmd De ring is weer toonbaar! Vriendelijke groet Peter Hoekmeijer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de bestelling werd snel geleverd

de roze kleur van de boa's ging af op onze kledij, dat was een naar neveneffect na een hele leuke avond !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website werkt prima

Als iemand iets kleins besteld dat in een bubbeltjes envelope door de brievenbus past het artikel niet in een grote doos sturen met dhl en het meervoud aan verzendkosten vragen.

Pluspunten

timely delivery

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levertijd prima, staat producten prima

Ik had neppe wimpers besteld, ik had verwacht dat dit wel door de brievenbus bezorgd zou worden. Echter zat het in een vrij grote doos. Had makkelijker geweest als het in een brievenbuspakketje had gezeten. Dan hoef je er ook niet voor thuis te blijven of bij de buren langs te gaan.

Pluspunten

Snelle bezorging wij nemen contact met u op over meer....

Pluspunten

Snel geleverd en prima product!

Pluspunten

Snelle en erg correcte service

De PDF factuur bevatte allerlei computercode die er niet in thuishoort. Vandaar het ene negatieve sterretje

Pluspunten

Snelle correcte verwerking en afhandeling

geen

Pluspunten

De artikelen waren binnen een dag na bestelling binnen, goed verpakt en van verwachte kwaliteit.

Pluspunten

Leverd snel

Zorg dat het heel is slanke het verstuurt had 2dingen die los zTe

Pluspunten

snelle service en nette verpakking.

Pluspunten

Zwarte hoedjes besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en niets te duur. Super tevreden over de snelle en nette service

Niets

Pluspunten

1ste bestelling...super

Pluspunten

Leuke dingen voor kleine prijsjes

Pluspunten

Levering zoals aangegeven en getoond

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen gebruikte artikelen doorsturen. Tenzij vermeldt!! Artikel is vies en beschadigd.

Pluspunten

Bestelling zou later komen dan gewenst en ze hebben gezorgd dat het op tijd binnen kwam, super service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De website werkt niet goed. Ik had jol in lelystad geselecteerd en moest toen nog een afleveradres invullen. Dat is onlogisch. Daarna we ingevuld maar toen was ik het alternatieve adres weer kwijt. Alternatieve adres opnieuw ingevuld. Uiteindelijk wordt het echter geleverd in Batavia stad. Waardeloos wat mij betreft.

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

correcte service. Snelle levering.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.