artikels in goede staat ontvangen

Bestellen loopt prima, de site is erg uitgebreid. Het zoeken zou nog iets verbeterd kunnen worden (denk ik). Verder de bestelling redelijk snel ontvangen. En kwaliteit voldoet aan de verwachting /vermelding site

artikels in goede staat ontvangen

Levering snel, graag iets meer suidelikkheid ober de maat

Ik had een pietpruik waarvan de maat in de omschrijving puur op volwassenen gericht is niet op de maten. Ik had graag een iets grotere gewilt. Hij past dus niet helemaal goed op mijn hoofd. Verder een mooie en goede bruikbare pruik en we hebben er plezier van.

Levering snel, graag iets meer suidelikkheid ober de maat

Fijne ervaring. Ik had een product vergeten te bestellen. Gebeld met een medewerker. Tweede bestelling geplaatst, die ze in de gaten zouden houden. Alles was keurig samen geleverd en de verzendkosten zijn keurig terug gestort.

Kwaliteit

Helaas is de pruik die ik heb gekocht van slechte kwaliteit. Model is niet zoals op de foto, en haren vallen met bosjes uit. Niet te dragen.

Top service met zeer snelle verzending

Niets op aan te merken!

leuke producten en zeer goede afhandeling

De bestelde producten hadden door onvoorziene omstandigheden vertraging opgelopen. Door plezierig contact kwamen ze toch precies op tijd binnen

Vlugger de bestelling binnen, dan verwacht

Maatvoering is voor mij belangrijk

Prima Pet, prima kwaliteit en rap geleverd.... Jammer dat er geen maatvoering bij stond, hij is eigenlijk iets te klein.... Maar dat heb ik vaak, heb gewoon een dikke kop....!

Maatvoering is voor mij belangrijk

Prima Pet, prima kwaliteit en rap geleverd.... Jammer dat er geen maatvoering bij stond, hij is eigenlijk iets te klein.... Maar dat heb ik vaak, heb gewoon een dikke kop! ;-)

Goede ervaring.

Snelle levertijd.

Goede ervaring.

Snelle levertijd.

Super snel afgehandeld en geleverd.

Slecht

Pakket werd veel te laat bezorgd, waardoor het niet meer mogelijk was het te gebruiken.

Snel geleverd, leuke spullen

Snel geleverd en leuke spullen voor een goede prijs.

Snel geleverd, leuke spullen

Snel geleverd en leuke spullen voor een goede prijs.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis