2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering, degelijke verpakking, goede communicatie.

kwaliteit product niet gerelateerd aan de prijs, helaas

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede levering, optijd en naar behoren.

Het product wat ik bestelde was na een paar uur al kapot. Zonder dat ik daar mijn best voor hoefde te doen. Ik stond keurig te wachten met carnaval en het clipje begaf het gelijk. Nu zijn de bretels kapot gegaan. Ik verwacht hier wel een retour voor terug. Waarschijnlijk gaat dit natuurlijk weer niet, aangezien ik een onderdeel kwijt ben, die onder hoge druk ergens het publiek is ingeschoten.#SlechteKwaliteit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor carnaval op school had ik iets besteld. Het zou zaterdag bezorgd worden. Prima want ik had het de dinsdag daarop nodig. Het is nu de maandag in de namiddag voor die dinsdag en ik heb nog steeds niks ontvangen... Op het laatste moment dus maar naar de winkel gegaan en heb het daar gekocht. Zeker geen goede ervaring dus.

Pluspunten

Snelle respons en mail dat de aangegeven leverdatum (vrijdag) niet gehaald ging worden. Tweede leverdatum (op zaterdag) wel geleverd.

Website bleef aangeven dat ik geen bestelling had gedaan. Wel mail ontvangen dat het pakketje afgegeven was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helaas heb ik nog niets ontvangen , DHL geeft aan overmacht. Dus de slogan voor 17 uur besteld de volgende dag bezorg klopt niet helemaal

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wanneer er aangegeven wordt, voor 17u besteld, volgende dag in huis, moet je dit kunnen realiseren!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk te bestellen

Geen valse leverdata op mail en site zetten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelling is vlot verzonden

De levering via DHL is ronduit slecht. Ivm met niet thuis zijn werd het pakje( dat echt wel door brievenbus zou hebben gepast afgegeven bij DHL punt bij mij in de buurt. Echter deze heeft het weer meegegeven omdat ze gesloten zijn vanwege carnaval. Geen idee waar mijn pakje nu is en ik kreeg het dus niet op tijd voor het carnavalsfeest.... Kunnen jullie mij informeren over waar het pakje zich bevindt? vriendelijke groet, Astrid Jöerissen.

Pluspunten

Vraag via de mail m.b.t. wordt netjes beantwoord. Snelle levering.

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Eerste aankoop. Goede afhandeling, snellere levering.

Pluspunten

Ruime keus, mooie artikelen, goede kwaliteit, snelle levering

geen

Pluspunten

Supermooie hoofdtooi! En supersnelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Ze moeten good opletten voor op tijd bezorgen!!!

Pluspunten

Nette levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en eerlijkheid.

DHL.. Konden m'n pakket niet op tijd leveren. Daardoor moeten annuleren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De communicatie omtrent levering was onduidelijk. Daarnaast was de levering enkele dagen na de opgegeven datum bij bestelling waardoor het te laat was voor carnaval op school.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke bestelsite Levering op de afgesproken dag

Kwaliteit van het product zeer matig. Binnen een paar minuten al een paar bretels stuk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Website zit goed in elkaar

Mijn carnavals pak is na 1 dag aantrekken op verschillende plekken kapot. Dit komt duidelijk door de kwaliteit van het pak en niet door het gebruik!

Pluspunten

Aankoop ging vlot , wel één dag vertraging . Tevreden van onze aankoop.

Pluspunten

Super bezorging, 3 rokjes besteld, deze werden keurig aan hangertje en in plastic afgeleverd.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.