Pluspunten

Product wat ik zocht kan ik alleen bij jullie vinden.

Mijn product past prima door de brievenbus. Scheelt geld voor de klant en tijd.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Very fast service, very friendly customer service.

Suggestions

The pictures from the web and dimensions written do not match with the original sending (they were smaller)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goed verzorgd

geen

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

Goede service.

2 sterren: slechter dan verwacht

slechte zaak ik bestel een M camoflage broek en krijg maat L, overal staat duidelijk maat M op het formulier die ik erbij kreeg en op internet en zit in mijn pakketje een L

Pluspunten

Ik stuurde een vraag over mijn product en binnen een uur een reactie. Heel fijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding

Belofte levering binnen 24 uur niet waargemaakt Op woensdagmiddag om 14 uur besteld; pas op zaterdag bezorgd. Helaas voor mij echt te laat. Product nodig op vrijdag.

Pluspunten

Snelle levering Prima prijs/ kwaliteit

X

Pluspunten

Verpakking kan beter. Communicatie klantenservice was niet goed. Ik zou graag weten hoe ik korting kan krijgen op grote bestellingen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

....

onnodig om kleine pakketjes via DHL te versturen als het brievenpost is. Ik was niet thuis en kon het 15 km verderop bij DHL punt halen terwijl ik wel verzendkosten heb betaald. Zeer slecht.

Pluspunten

Ik vind het super leuk die handschoentjes

—-

Pluspunten

Snel

Goedkoper maken

Pluspunten

Leuk product. Goede levering. Helaas 1 maat te groot. Dus nu geretourneerd en reeds juiste maat besteld en betaald. Ik hoop dat de terugbetaling van 1e artikel voorspoedig verloopt

Jammer dat terug sturen betaald moet worden 6,95 met post nl omdat de maat toch groter viel dan op website in cm's aangegeven.

Pluspunten

snel en accuraat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hetgeen wat wij besteld hebben is niet aangekomen en wel betaald . Niet geleverd onwille geen goed adres terwijl het goed vermeld was . Hoop dat dit vlug inorde komt . Dus jan nog geen goed beoordeling geven . Groetjes

Kan ik nog niet geven

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.