Pluspunten

Goed verpakking Artikelen zoals ik besteld had Snelle levering Kortom helemaal perfect!!

Pluspunten

Supersnelle levering tegen een goed prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wanneer er staat voor 23.59 besteld volgende dag in huis. Wek je dus een verwachting. Donderdag besteld dus vrijdag in huis mooie gedachte jammer dat het pas maandag binnen moet komen. Dus na de carnaval !!!

Pluspunten

Snel geleverd en goede prijs.

Pluspunten

Hele snelle levering met super duidelijke info hoe de bestelling/afronding verloopt, Top!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Foto van de bestelling voor het Verzonden wordt is leuk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Duidelijk aangeven dat ze met een koerier werken die van 17:00 tot 22:00 leveren. Hierdoor heb ik geen carnaval kunnen vieren. Waardeloos bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, normale prijzen. Doen wat er verwacht word.

Pluspunten

Vrijdagmiddag voor de carnaval besteld...vlgnd dag al in huis. Super!!

Pluspunten

Pluspunten

Op t laatste moment toch nog jurkje besteld voor de carnaval. Tot 23:59 Bestellen volgende dag in huis, klopte helemaal! Op de site stond netjes aangegeven wat er leverbaar was en wanneer t bezorgd zou worden... top! Blij met m’n bestelling. Zeker aan te raden..!

Pluspunten

goed artikel en een zeer snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Er wordt beloofd dat je voor een bepaalde tijd je t de volgende dag in huis hebt. Ivm carnaval snel donderdag nog iets besteld voor vrijdagavond. Helaas kwam t is zaterdag einde middag binnen

Pluspunten

Super snelle levering

Nee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik zou mijn bestelling vrijdag binnenkrijgen, deze was dinsdag pas binnen, hierdoor is mijn carnaval zonder mijn bestelling geweest, dit kan echt niet.

Pluspunten

netjes en op tijd geleverd

geen

Pluspunten

Duidelijke site en snelle bezorging.

Pluspunten

Zeer goed bedrijf, goede kwaliteit shirts! Heeft heel de carnaval overleefd zou hem volgend jaar nog een keer kunnen dragen topp service!

Op tijd leveren!!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle. Levering

Retour kosten. Te. Hoog. 4,95. Betaald. Verzendkosten. 6’95. Betaald. Retourkosten dat. Is. 12euro. Veel. Te. Hoog

Pluspunten

Snel compleet en een afbeelding van de doos.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.