erg hoge verzendkosten

Pluspunten

Volop keuze...Snelle levering...Goed product! Alles prima

Pluspunten

Onwijs slechte levering, tevens ook de afspraken niet nakomen!

Pluspunten

Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks. Naja , Opzich goed uitziende website

Vreselijke kwaliteit maskers. Meteen weggegooid alle 3 was ook het enige wat we besteld hadden dankjewel voor het verpesten voor ons carnavals costuum , ook de bezorging kwam later aan dan de website aangaf ik had geen mailtje gestuurd om Mn geld terug te vragen want daar vertrouw ik ze niet in. Als ik mijn geld terug krijg ga ik dit zeker afraden en volgend jaar ergends anders mijn spullen kopen. Ik ben bereikbaar op Ik hoor graag.

2 sterren: slechter dan verwacht

de zending was niet compleet besteld op 02/02 voor het schoolfeest van 09/02 ontvangen op 06/02, maar was niet compleet rest ontvangen op 13/02. Kon het dus niet meer gebruiken voor wat het diende. Gebeld op 07/02, als ze toen nog kon verzonden, had ik het op 08/02, maar ze had geen tijd, ze zat met 200 klachtendossiers en ging het op de hoop leggen. In zo een drukke periode, zou er toch wat meer resources kunnen ingezet worden, op klantendienst en in magazijn, wat is er daar gebeurd dat die zending van de eerste maal niet compleet was.... Ga het nu terugzenden, heb het niet kunnen gebruiken, hopelijk krijg ik mijn geld terug op correcte manier...

Pluspunten

Bezorging van carnavalsspullen goed op tijd, ondanks dat de bestelling vlak voor carnaval was

De hoed was een beetje plat, misschien iets meer zorg dragen voor de verpakking van producten. Het was echter wel voor carnavalsoutfit en maakt in dit geval niet heel veel uit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

producten van goede kwaliteit

Levertijd totaal niet gehaald ondanks aankondiging dat dit gehaald werd bij aankoop en bij navraag waardoor producten overbodig werden voor deze carnaval.

Pluspunten

Pluspunten

mooi en netjes verpakt kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze, mooie prijzen

Ik had een week voor carnaval(vorige week) rock en roll kousjes besteld. Helaas kreeg ik kniekousen. Gebeld naar Feestbeest en een vriendelijke mevrouw zou ervoor zorgen dat ik voor zaterdag 10 februari de sokjes zou krijgen. Helaas, de carnaval is ondertussen voorbij en ik heb mijn sokjes nog niet gekregen!!!

Vóór 23.59 besteld en NIET de volgende dag geleverd

Pluspunten

Alles netjes en snel bezorgd, zal het zeker nog een keer doen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het bestelde carnavals boevenpak shirtje viel erg klein uit! Maat 104 besteld (terwijl zoontje in 92 zit) en paste niet over zijn hoofd..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het snel terug betalen

Afspraak na komen

2 sterren: slechter dan verwacht

Duidelijk zijn, eerlijk zijn, en jullie waren niet telefonisch bereikbaar

Pluspunten

Levering paar dagen te laat (lees:na carnaval) ontvangen en incompleet. 1 artikel is niet meegeleverd terwijl het wel op de pakbon stond. Slechter kan dus niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Retour zending niet zelf betalen dat houd mij de volgende bestelling tegen

Pluspunten

Supersnelle levering, item is helemaal in orde. Netjes gehandeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ingepakt

Geen reclame maken met vandaag besteld is mirgen in huis. Want dat was dus niet zo. Woensdag besteld vrijdagavond na 19 uur in huis. Tja dat was dus te laat. Erg verdrietig kind hierdoor in huis. Baal er nog steeds van. Kan ongeopend zo weer retour gestuurd worden. Grrrrr.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk komt het aan

Leveren op de dag die staat aangegeven. Foto’s op de site verbeteren en up to date houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website en snelle afhandeling bestelling.

Graag een Nederlandse handleiding bij de mierenboerderij met duidelijke foto's ipv Engels. Kleine moeite om dit te vertalen en dit toe te voegen.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.