Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare kwaliteit. Sommige bestellingen hadden vertragingen of retourproblemen, maar de meeste problemen werden snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief en doen veel klanten herhaalbestellingen.
Altijdgoed.vriendelijke klantenservice en goede spullen.
8 April 2023
Miranda
Nieuwpoort
Ik bestelde vuurstaafjes om op ijsjes te zetten. Deze waren supergoed van prijs, werden heel snel geleverd, alléén jammer dat die ergens vochtig werden gestockeerd ofzo waardoor er maar heel kleine vuurvonkjes van de stokjes afkomen. Uiterst jammer.
6 April 2023
Bernard
Brugge
Het artikel werd zeer snel en correct geleverd en voldeed aan mijn verwachting. Top dus!!
5 April 2023
Judith Dirksen
Nieuwegein
Door ziekte konden we niet naar het feest van 70 jarige. Kleding terug gestuurd , binnen 2 dagen geld terug. Echt service.
Janny
Rotterdam
Precies wat ik wilde
Jos
Brunssum
Snelle afhandeling Klant vriendelijk Snel bereikbaar, denk na en zoek snel een oplossing. Zeer klant gericht. Daarnaast ook goedkoper.
Soerinder
Almere
Bestellingen bij Het Feestbeest worden altijd heel snel verwerkt en de aflevering gaat altijd als beloofd. Dus een dag later in huis
Willem
Barendrecht
alles is goed gegaan
adrie kranendonk
PUTTERSHOEK
Een zeer slechte manier van retour je moet zelf een punt zien te vinden van DHL waar ze een retourlabel voor u willen aanmaken omdat de feestwinkel zelf geen met barcode wil aanmaken, zeer onprofessioneel NOOIT MEER!!
Kenny
België
De spullen zijn te laat bezorgd. Speciaal besteld voor een event. DHL gaf geen informatie tussendoor. Erg jammer..
Sandra
Eindhoven
Latex feest masker was van degelijke kwaliteit en wordt snel geleverd. Goede ervaring en kan andere deze site aanbevelen.
Glenn
Zundert
Mijn zoon zocht nog een hoed voor bij zijn pak en was makkelijk te vinden en te bestellen
Jayden
barneveld
Er is steeds een grote keuze, ik vind hier meestal wat ik zoek. Website is duidelijk. Bestellen gaat vlot, zo ook het verzenden en leveren. Ik ben zeer tevreden :-)
Patricia Moerenhout
Antwerpen - Belgie
Eenvoudig te bestellen en vlugge afhandeling
2 April 2023
willy
Vaarn
De levering is supersnel. Bij mij ging er even iets mis. Maar de dame van het feestbeest die heeft hemel en aarde bewogen om mijn pakketje op tijd geleverd te krijgen. Op het nippertje heb ik mn pakketje ontvangen en was ik ontzorgt..
2 April 2023
KeesJan
S gravenhage
Mooie spullen
1 April 2023
Erica Luiten
WINTERSWIJK
Ik heb diverse lawaaimakers besteld en ontvangen. Deze waren bedoeld om te gebruiken bij een kampioenswedstrijd. Fluitjes gaven geen geluid en de houten ratel vloog binnen 5 minuten van het handvat af. Gelukkig is er niemand gewond geraakt
1 April 2023
Jacintha JM
Roelofarendsveen
Kunnen ze niet wat meer dingen te koop aanbieden?
31 March 2023
Ron
Amsterdam
Producten en levering in orde
31 March 2023
An Maebe
Waarschoot
in de namiddag besteld en 's anderendaags geleverd door b post Goede en snelle service
30 March 2023
ann
de klinge
Snel ontvangen
29 March 2023
M.A.
Utrecht
Goede keus producten, levering zoals aangegeven.
28 March 2023
Hadewij
Amsterdam
Op alle gebied TO Op!!!!
28 March 2023
VERONIQUE
HAALTERT
Heb iets terug gestuurd en dit is onmiddellijk in orde gebracht! Waarvoor dank!
25 March 2023
Linda
Tongeren
Spullen snel geleverd. Helemaal prima!!!
24 March 2023
Sandra
Woerden
Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.
Branch
Zakelijke Dienstverlening