Pluspunten

Goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima verzorging en pakketje binnen 3 dagen geleverd

Niks op aan te merken

Pluspunten

Snelle verzending, goede kwaliteit producten (drie maskers besteld)

Pluspunten

Ondanks de feestdagen, snel geleverd

Pluspunten

Digitale fototjes..maar is gewoon zo..maar ik weet ok dat het beter kan. Op het fototje meer paars, maar in het echt eigenlijk donkerroze, hoe ik vind. Leveringstijd: *** best. Maar met digitale fototjes heeft de verkoper ook meestal niets te maken. Maar is nog paars genoeg voor het kindje dus in het geheel nog steeds een *** (bij 3 mogelijkheden)

Heeft ook met de presentatie via de klant te doen maar hoe echter je het fotografeert en presenteert hoe echter word het de klant getoont. Maar het kindje is blij, en precies dat telt.

Pluspunten

Leuke trui, grappige belletjes, valt wat klein.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

als je melding maakt dat iets voor twaalf uur wordt verstuurd moet je dat ook doen. en vanuit een distributie centrum versturen heeft niets met het weer te maken.

Pluspunten

Super snelle levering en goede prijs!

Geen!

Pluspunten

Heel snel geleverd & hele mooie truien

Pluspunten

Duidelijk en snel bezorgd!

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Fijn dat het ook verzonden kan worden naar een afhaalpunt. Ik had een pakketje besteld, maar wist dat ik niet thuis zou zijn, daardoor naar het afhaalpunt laten bezorgen en zo op kunnen halen wanneer het mij uit kwam.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als het op tijd was was het een mooi product.

Te laat met verzenden, later dan op de site staat aangegeven. Nu moet ik het terugzenden en ook nog voor de verzendkosten betalen....

Pluspunten

Snel geleverd voor mijn man paste het perfect Helaas mijn setje net te klein en is deze retour gegaan Maar ziet er allemaal supergaaf uit geen goedkope rommel Echt een aanrader dus

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er werd gezegd dat mijn bestelling vrijdag geleverd kon worden tussen 8:30 en 11:30. Ik ben speciaal opgestaan om het pakketje te kunnen ontvangen, toen ik te horen kreeg dat hij net pas was ingepakt. Op zich is dit niet heel erg, maar geef dat dan bij het bestellen aan, in plaats van dat je zegt dat die vrijdag kwam. Nu was hij te laat en moest ik dubbele verzendkosten betalen. Daarnaast viel de kwaliteit van het masker ook tegen. Er zaten best wel duidelijke lijmvlekken op, wat ik niet heel mooi vond. Als tip wil ik dus aangeven dat de leverdatum beter moet worden weergegeven en dat jullie de regels van het retourneren iets duidelijker moeten maken en in wat simpelere taal moeten opschrijven.

Pluspunten

Snelle verzending en een mooi pak voor een leuke prijs

Pluspunten

Snel, goede communicatie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tijdig bezorgd en goede correspondentie hierover per mail.

Pluspunten

snelheid van bezorgen. goede maattabel

kijk eens of je via escapade uk spullen kunt aanbieden zij hebben echt gave carnavalsartikelen

Pluspunten

Hele snelle levering goede communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Gebruiksvriendelijk.

Verkeerde levering.

Pluspunten

Goed contact via email

Pluspunten

SUPPER SNELLE LEVERING ZOALS OP DE SITE VERMELD STAAT

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.