Pluspunten

Snelle levering, eerlijke informatie

Pluspunten

Groot assortiment

Afbeeldingen komen niet aktyd overeen met de praktyk

Pluspunten

Leuk assortiment kerstartikelen, duidelijke website

Wij hadden 2 artikelen die beschadigd waren. Opletten bij het inpakken dus.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit. Ben heel blij met de zilveren legging.

Pluspunten

Makkelijk en snelle service!

Pluspunten

Goeie en snelle service alsmede levering. Duidelijke en zeer volledige website met binnen enkele klikken je bestelling afgerond. Prima mailverkeer.

Korting via de website lukte niet. De afhandeling erna was prima.

Pluspunten

Gooi servies snel levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- vriendelijke klantendienst

- ik heb op 7/12 een masker besteld dat volgens de bevestigingsmail op 8/12 zou geleverd worden - vandaag zijn we 16/12 en de levering is nog steeds niet gebeurd - nochtans is mij herhaaldelijk beloofd dat de levering zeker deze week zou gebeuren - als je publiciteit maakt met "snelle levering" moet je die beloftes ook waarmaken

Pluspunten

Goede producten met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Bestellen gaat snel en soepel evenals de verzending. Erg leuk detail is de Basketpic die je ontvangt als je order is ingepakt. Ga zo door!

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering en fijn om via Afterpay te kunnen betalen. Ben goed op de hoogte gehouden van de levering. En je kunt de zending ook bij een pakje gemak winkel laten afleveren. Heel handig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De levering gebeurde,ondanks de sneeuw,toch snel. Maar de trui,maatje S,was zo enorm enorm groot,dat ze zelfs niet voor mijn man paste. Ik heb ze teruggestuurd,maar moest er op het postkantoor 13€ Voor betalen. De goedkoopste manier omdat er geen retourvignet bij zat. Geen aangetekende zending,gewoon retour. Ik kreeg heel snel reactie op mijn verontwaardigde mail naar u,maar wacht nu nog af wat er gaat gebeuren. 13€ zomaar moeten betalen voor een trui die helemaal niet de correcte maat bleek te zijn(ik wil wel eens de vrouw zien die in deze small past,die zal wel zeer gelukkig zijn als ze erin past en kan zeggen" ik heb een smalleke aan

Pluspunten

Correcte zending / ruime keuze

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle en goede levering. Artikelen zorgvuldig verpakt. Artikelen zien er mooi uit en passen goed.

Pluspunten

Makkelijke site en snelle levering

Jammer dat je voor een hoog bedrag moet bestellen voordat je geen verzendkosten moet betalen

Pluspunten

goede, snelle levering

een bevestigingsmail sturen na bestelling

Pluspunten

Alleen maar lof voor ALLES, Website, afhandeling en snelle bezorging, geweldig

Geen, hou dit niveau vast!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Artikelen prima in orde. Keurig verpakt.

Pluspunten

snel en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering Producten van goede kwaliteit voor een degelijke prijs

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.