Pluspunten

accuraat, goede berichtgeving over de order

op dit moment (nog) geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen goede beschrijving van wat precies wordt geleverd. Ik wou een zilveren glitter riem bestellen, in de beschrijving dat per kleur wordt geleverd, maar heb alleen een blauwe gekregen.

Pluspunten

uitstekende service, pak binnen 24 uur binnen, en mooi pak

Pluspunten

Supersnelle levering, zoals gewoonlijk zeer tevreden over de bestelprocedure, de informatie over het product op de website en de snelle levering.

Pluspunten

Tevreden

Pluspunten

Ben al jaren klant, En nog nooit teleur gesteld geweest in alle opzichten. Super service, goeie kwaliteit en super vriendelijk.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Het juiste artikel werd snel geleverd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Besteld voor feest op zaterdag, geleverd maandag nadien ????? Geld in het water dus !!!!!!

Pluspunten

Vlotte bestelprocedure, correcte levering

Pluspunten

Correcte communicatie over stock. Correcte levertermijn zoals aangegeven. Leuk dat ze een foto van de bestelling sturen na het order-picken. Prijzen zijn in mijn ogen ook democratisch. Enige kleine minpuntje: na eerste bezoek was mijn winkelmandje leeg toen ik enkele dagen later verder wou doen. Ik snap wel dat dit met stock te laken heeft, maar het zou wel handig zijn mochten die items dan grijs zijn gemaakt. Zodat je ziet dat het niet meer in stock is, maar dat je nog wel weet wat de items waren. Voor de rest prima eerste ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Snelle levering, goed spul

Pluspunten

duidelijke info en site, snelle levering

nee

Pluspunten

Goede uitleg. Er wordt daarvoor de tijd genomen.

Een heel goede ervaring mee op gedaan.

Pluspunten

Snel, accuraat, niet duur.

Pluspunten

duidelijk en snel

Pluspunten

Bestelde artikel(en) worden altijd geleverd op de juiste tijd. Netjes en degelijk verpakt. Zien er altijd zo uit als op de 'foto'. Juiste informatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aangeven dat jullie met herenmaten werken Retour mag wel gratis zijn dacht dT dit wettelijk verplicht was

2 sterren: slechter dan verwacht

de leverdatum is vaag, uiteindelijk werd er sneller geleverd dan beloofd maar de leveringstermijn die wordt aangekondigd zorgt voor een minder feestelijke beleving dan de naam van de site doet vermoeden

Pluspunten

duidelijk, makkelijk en vlot

Pluspunten

Alles fijn op tijd geleverd Top

Heb nog geen verbeterpunten Ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.