1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

....

Overprijsde lampionnen, als je niet goed oplet trap je erin en betaal je ****** veel €21 voor 7 lampionnen! Als je zo je geld moet verdienen, eens maar nooit meer!

Pluspunten

Supersnelle service en levering.Dank U.

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijkheid is groot. Levering supersnel

Pluspunten

Alles eigenlijk

Iets grotere sortering

Pluspunten

super snel...vriendelijk personeel aan de telefoon

Pluspunten

alles prima in orde, snelle levering, nette prijs/kwaliteitverhouding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle levering

Zo geen verbeterpunten.

Pluspunten

De positieve punten zijn leuke feestartikelen en mooie verkleedkleren, goede uitleg over de artikelen, snelle leveringen Ik ben blij dat ik hier alles kan aankopen wat ik nodig heb ;).

Pluspunten

Leuke pakken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk bestellen, website overzichtelijk.

Bij het plaatsen van de artikelen in de winkelwagen werd een datum aangegeven. Van die datum ging ik uit omdat ik het toen nodig had. Na het betalen sprong de datum een dag later. Dit is vervelend aangezien ik het anders niet had besteld.

Pluspunten

Product ziet er goed uit, snelle levering!

Pluspunten

Snelle en correcte service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik wacht al van 31:10 op mijn pakje nog steeds niet ontvangen steeds thuis geweest niemand gezien toch staat langsgeweest niet afgegeven ik wil deze dan ook nu annuleren het was voor helloween das al voorbij ik beveel jullie zeker niet aan een schande is het !!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geweldige collectie feest artikelen.

Verzendkosten betalen snap ik nog maar retoursturen ook € 6,95 vind ik niet kunnen (zeker voor wat ik terugstuurde aan waarde circa € 17). Hierdoor zou ik dit bedrijf (helaas) niet aanbevelen

Pluspunten

no nonzins, efficient

Pluspunten

Overzichtelijke site, hele snelle levering!! Erg grappig dat je tussendoor een foto krijgt van je bestelling. Ook snelle en duidelijke communicatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Er staat tijdens de bestelling bij het artikel : binnen een dag geleverd. Dat was dus helemaal niet zo. Besteld op een woensdag, dus je verwacht de bestelling op donderdag of uiterlijk vrijdag. Komt de bestelling pas op woensdag een week later. En het waren Halloweenspullen , dus ook nog eens na het Halloween. JAMMER!!!!

Pluspunten

Netjes bezorgt goed op de hoogte gehouden

Pluspunten

vlotte levering netjes verpakt

geen

Pluspunten

Was allemaal prima. Snelle levering

Pluspunten

- snelle levering - goed product

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.