Pluspunten

Geweldig alles op tijd ontvangen

Pluspunten

Ze maken hun beloftes waar.

Pluspunten

De snelle service was geweldig! De ene dag besteld, de volgende dag in huis. En de outfit voldeed ook aan de verwachtingen.

Pluspunten

Snel en correct

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke producten

Op vrijdag besteld, eerst werd aangegeven dat het pakket zaterdag werd geleverd. Uit eindelijk pas op woensdag geleverd. Voor het pakket moest getekend worden.. Ik was aan het werk en zag dat er al was getekend en het pakket in ontvangst was genomen, terwijl er niemand thuis was! Pakket bleek bij de buren te zijn afgegeven, bij het buurjongetje, 10 jaar! Tegen hem werd niet gezegd voor wie het pakketje bedoeld was en ik heb geen briefje ontvangen, met een notitie waarop werd aangegeven dat het bij de buren las. Hierdoor moest ik maar bij buren gaan aanbellen, in de hoop dat het bij hen lag. Hele slechte service van de bezorger! Dit zou u mogen aankaarten bij het postorderbedrijf. In het pakket zaten er producten van in totaal hoge waarden namelijk! Pakket ingepakt zonder goede controle. Aan de pakjes hangen kaartjes met het pakje. Inpakker hebben duidelijk niet goed opgelet! Erg verheugd op het pauwenoutfit, uiteindelijk incompleet geleverd. Erg jammer! Zeker omdat het product 48 euro kost. Erg slordig, personeel zou hierop aangesproken mogen worden, voortaan beter opletten. Op deze manier loopt u namelijk inkomen mis! Was het pakje compleet? Dan had ik em namelijk gehouden.

Pluspunten

Producten precies als op de foto. Mooie kwaliteit. Goede en snelle verzending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijke prijzen, Groot assortiment,

Er stond bij mijn artikel, verwachte leverdatum donderdag, op de dag dat het geleverd zou worden, kreeg ik een mail met dat het ingepakt werd, om 16:15. Gelukkig kwam het toen vrijdag binnen, omdat ik dat artikel zaterdag al nodig had.

Pluspunten

snel geleverd. precies zoals op de website voorspeld was

Pluspunten

zeer snelle levering super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt.

De pruik (Tina Turner model) was niet volgens het plaatje en enorm groot. Afwerking lelijk, want je ziet de band erlangs zitten. Maar voor de prijs te doen. Helaas is de pruik, zelfs na bijknippen en stevig borstelen niet gelukt aan een Tina Turnerkapsel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levertijd, precies zoals was aangegeven bij het product.

Op dit moment heb ik geen tips of verbeterpunten.

Pluspunten

Vriendelijk en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzending was snel en kreeg netjes mail dat het onderweg was. Retour sturen geen probleem.

Pluspunten

de costomer service is 100% na mijn order was gedaan het product was erg vlug in Australia. keep up with the good work very happy with the product

Pluspunten

Snel & goed !

iets milleu vriendelijker in pakken misschien? was wel heel veel doos en plastic voor klein/dun materiaal. verder helemaal top !

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.