Pluspunten

Snel reactie, snelle afhandeling en snel met bezorgen!

Niets aan te merken.

Pluspunten

Alles zeer goed verlopen. De beenwarmers zijn veel te wijd voor mij. Bon al weggegooid dus mijn eigen schuld.

Pluspunten

Duidelijk in levertijd. Vriendelijk aan telefoon. Producten goed verpakt.

Pluspunten

Staat precies bij welke levertijd het is voor het benodigde artikel die je zou willen hebben Als er staat volgende dag levertijd dan is het er ook echt!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet van toepassing

Te late levering, ook al is er aangegeven dat het op tijd zou worden geleverd. Verkeerd pakket geleverd. Opmerking dat ik zelf voor de retourkosten moet betalen. Ja later...!

Pluspunten

10/10

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

producten met meer zorg verpakken. Ik had een bord om aan de ingang te hangen en dit zat dubbel geplooid in de doos, dus gekreukt.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Ze leveren op tijd, doen wat ze beloven. Goede, duidelijke communicatie. Alles goed ingepakt.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling dag te laat. Outfit was toen niet meer nodig

Pluspunten

De zondagavond besteld, de maandag al in huis. Echt snel!!! Super!!! Wat ik heb besteld doet het echt goed, ik ben er blij mee.

Geen tips of verbeterpunten. Alleen maar TOP! Zie bij positieve punten.

Pluspunten

Ondanks een technische storing heb ik het bestelde artikel binnen een dag ontvangen. Complimenten!

Beschrijving van de verkochte artikelen. Niet altijd even duidelijk of bijv. een hoed erbij hoort. Zo niet, dan kunnen de bijpassende artikelen ook onder het te bestellen artikel verschijnen. Win-win situatie = u helpt de klant en de klant helpt u.

Pluspunten

Overzichtelijke website, goed materiaal en vlotte levering.

n.v.t.

Pluspunten

goede opvolging, snelle levering

Pluspunten

Ik had maandag verkleedkleren voor mijn dochter besteld die ze woensdag aan moest, dus een pakje uitgezocht wat volgende dag bezorgd zou worden. Kreeg ik dinsdag een mailtje dat door een vertraging de bezorging een dag uitgesteld werd, ik dus met een boos gezicht bellen om te klagen. bleek mevrouw al bezig om te regelen dat de kleren dezelfde nog geleverd zouden worden, omdat het meerdere klanten had getroffen. En jawel hoor, netjes dezelfde avond nog bezorgd, perfect ! Dochter blij, ik blij ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede customer service. Pakket was vertraagd en werd volgende dag verstuurd met express service and same day delivery

Pluspunten

Levert het bestelde product in goede kwaliteit op het afgesproken tijdstip

Pluspunten

snelle levering, kleding van mooie kwaliteit, is ook wel wat duurder maar dat zie je dan ook wel. Ik heb twee maten groter dan normaal besteld 1 jurk was 1 maat groter die is retour gegaan te klein

Ik zou de kleding in een plastic hoes in de doos verpakken. Nu zaten twee jurkjes los op een hanger oogt niet zo netjes.

Pluspunten

Snelle goede levering. Ik kreeg zelfs een email met foto van mijn aankoop in de doos! Voortdurend goed op de hoogte gehouden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

hoge retourkosten vanuit België, en dit was niet meegedeeld, nochtans via mail gevraagd , daarover heel ontevreden, mijn man zijn kostuum is iets te groot, had graag kleinere maat besteld, maar gezien de grote retourkost, zullen het zelf wat proberen te vernauwen enz., Zal niet meer bij jullie bestellen, want als er iets niet past , kunnen wij het niet aan een voordelig tarief retouren , wat ik heel jammer vind

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling /levering

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.