Goed bedrijf

Meerdere keren heb ik bestellingen geplaatst bij het Feestbeest. De communicatie is uitstekend. Producten naar verwachting, goed dus. Blijf vaste klant.

Voldoende voorraad en snelle levering

Goed en snel…

Goede prijs en snelle offerte. Levering volgens belofte.

Bestelling kwam te laat

Ik heb altijd een goede ervaring gehad. Echter mijn laatste bestelling kwam ipv zaterdag pas de donderdag daarna. De bestelling was te laat. Het doel van de bestelling was reeds gevierd helaas.

Altijd goed!!!

Zodra ik een feestje heb of iets van een thema ga ik als eerste op deze site kijken. Snel makkelijk en als er iets is kan je direct contakt opnemen! Wat ik nog nooit nodig heb gehad omdat het altijd goed is!

Soepel bestelproces en snel binnen.

Ik vond het prima verlopen en ben tevreden over het bestelproces en snelle levering.

zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Leuke producten, goede kwaliteit

Prima en correcte service

Geleverd zoals beloofd

Fantastisch telefonisch geholpen

Gebeld over een artikel dat te klein was Gelijk grotere maat besteld

Fijn bedrijf!

Mensen die meedenken, snel handelen en snel bezorgen!

Ruime sortering

Snelle levering en keurig verpakt

Ik ben tevreden

Ik vond wat ik zocht, de hoed is zoals op de foto, de prijs is ok en de levering snel. Dus een tevreden klant :-)

Was niet zo goed gelukt, met mijn bestellening

Het was de eerste keer die ik een bestelling bij jullie heeft geplaatst. Heb de bestelling geplaatst en verzendkosten voor de avond gezet om te bezorgen. Vanwege verrassing. Maar helaas had ik mijn bestelling niet volgende dag ontvangen, wat wel aangeven wordt. Werd pas 2 dagen later bezorgd en in de middag uren. Waardoor mijn verrassing bijna verpest werd. Dat vond ik echt jammer. Ik vind afspraak is afspraak, als niet nageleefd kan worden, ook graag niet vermelden. Want de ander verwacht dat wel.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit van de kleding, Ben er erg blij mee. Er staat alleen bij levering voor 5 uur besteld volgende dag in huis, dit klopt niet. Het kwam na 4/5 dagen binnen.

De kwaliteit en service zijn perfect. Ook de levering. Enkel het adres stind niet volledig op de verzending, zodat alles bij de buur is geleverd

Prima bedrijf,levering zoals het hoort

Zoals in de bovenstaande zin.

Snelle service, goede kwaliteit!

Snelle levering, product zoals omschreven.

Vriendelijke mensen, telefonisch contact verliep snel en vlot.

Ze waren heel begripvol vanwege het feit dat DHL mijn pakketje kwijt was. Ze waren meteen bereid om een vervangende order toe te sturen als het pakketje nog niet terecht was. Super.

Zeer vlotte levering

‘s Avonds besteld en op afgesproken tijdstip geleverd

snel en persoonlijk

Ik heb het contact met het Feestbeest als goed ervaren. Toen ik een vraag had over de levering van DHL kwam er een persoonlijk bericht terug, waarna alles weer snel verliep. Peist

Snelle levering, leuke corsages

Vlotte en correcte service!

Goede duidelijke website, Gemakkelijke betalingssysteem, Vlotte levering.

Spulletjes besteld en binnengekomen.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis