Pluspunten

Snel en goed product

Bezorging dinsdag stond er. Ik had wat geregeld op mijn werk voor die middag en dan komt het maandag?? Wel lekker vlot natuurlijk.

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

Heel krachtig in de informatievoorziening, waardoor het vertrouwen erg groot is. Dit was de eerste keer dat ik wat bij jullie heb besteld; erg positief!

Pluspunten

Snelle en korrekte levering. Product was ook wat ik ervan verwachte.

Pluspunten

Leuke producten en Goes geïnformeerd.

Ietsje snellere levering realiseren. Dan zal er meer besteld worden, denk ik.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goed geholpen bij de klantenservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering, jammer van de hoge verzendkosten.

Pluspunten

Zeer toegankelijk en behulpzaam bij telefonische vragen. Verder snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, doen wat ze beloven.

Pluspunten

Alles voorspoedig ontvangen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb de mooiste vlag de camping en zie je deze van ver af,mooie site hebben jullie met heel veel keuze aan vlaggen,alleen dat ik zoveel verzendkosten moet betalen aan porto kosten want de envelop was nog zwaarder dan de vlag en deze kon zo door de brievenbus,dus denk ik dat ik geen bestelling meer doe bij jullie,gr.ed bons

gewoon porto laten betalen voor een envelop

Pluspunten

Erg makkelijk bestellen, betrouwbaar en super snelle bezorging. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Helemaal top!!!!!

Pluspunten

Snelle levering, goed contact en meer dan zeer correcte afhandeling!

Pluspunten

supersnelle service, vrijdagavond laat iets besteld en zaterdagmorgen dus al in huis!

geen

Pluspunten

snel geleverd en op een zaterdag.

tijdens de bestelling was 1 product leverbaar op dinsdag 9 mei en het andere op dinsdag 16 mei.even duidelijk vermelden in een mail.de bestelling was zaterdag geleverd.

Pluspunten

Zien is geloven

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

verzending was op tijd

Bestelde tuinbroek/overall week qua maat enorm af van de norm. Om mijn geld terug te krijgen moet ik het teruig sturen op mijn kosten. Dat vind ik onterecht omdat je mag verwachten dat het artikel de maat heeft die je betseld. Ja de correcte maat staat in het label maar deze wijkt af. En niet een beetje maar ik schat 20cm. Niet kopen bij deze club, als de maat al niet conform is...

Pluspunten

Mega snelle levering, en goede communicatie

Pluspunten

Zo ver als ik weet zijn er geen

Pluspunten

Goede bestelservice en telefonische bereikbaarheid. Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.

Pluspunten

Tot 2 keer toe heb ik telefonisch contact moeten zoeken omdat mijn betaling niet soepel liep maar ik wel graag de bestelling wilde hebben voor ons schoolfeest. Ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan en steeds opnieuw geholpen, top!

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.