Snel en netjes

Voor een Oktoberfest moest ik bijpassende kleding hebben. Snel geleverd, prima op maat, en nog best leuk… ;-)

Nvt

Nvt

Mijn ervaring is uitstekend

Alles prima geregeld en goede kwaliteit

goede ervaring,spijtig dat ik geen bevestiging kreeg

Okey, maar binnen 24uur in huis klopt niet

Bij het bestellen gaf de server aan dat alles op voorraad was en daardoor zou het volgens de website binnen 24uur bezorgt kunnen worden. Volgens de planning zou het 5 werkdagen in beslag nemen, zonder goede reden. Gelukkig kwam het uiteindelijk op dag 3 binnen.

SUPER !!!!

Ben zo blij met mijn diy spulletjes prachtige bloemen met strass en die boa met lichtjes. Super blij laat de Kerst maar komen.

Erg late bezorging

Week zitten wachten

Leuke producten en snelle levering!

Leuke producten, en snelle levering

top

Super snel in huis, product precies als op de website.

Goede sevice keurig verpakt

Fijn assortiment en prima levering! Ik ben tevreden! (Ook over de 5 kilo confetti die ik bestelde :-) Dankjewel!

De service is top en de beschikbaarheid van de producten is helaas bedroevend

De contactname met de medewerkers is uiterst professioneel. De medewerkers antwoorden correct op vragen ivm producten en administratie. Ook de snelheid waarmee ze reageren verdient een dikke duim. De website kan nog verfijnd worden door alvast de beschikbaarheid te vermelden in het overzicht en niet enkel in de detail van het product. Helaas is de beschikbaarheid van de producten zeer bedroevend. Bij het plaatsen van een grote bestelling (Piraat, Oktoberfesten, Disco) is meer dan 50,00 % van de gewenste producten niet beschikbaar. Dit heeft me verplicht om het equivalent aan budget (bij jullie aangekocht) elders aan te kopen.

top

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Prima kwaliteit voor de prijs en keurig op tijd geleverd.

Te laat geleverd en retour is omslachtig

De belofte "voor 17:00 besteld, morgen geleverd" is niet nagekomen. Zelfs 2 dagen later en daarmee te laat aangekomen. Dus een retour. En dat is zeer gebruiksonvriendelijk is. Een standaard herroepingsformulier wat je niet electronisch in kan vullen maar uit moet printen en met de pen in moet vullen. Ze hebben het absolute minimum opgezocht. Alleen wat wettelijk verplicht is. Twee belangrijke redenen om hier niet meer te gaan shoppen!

Makkelijk besteld, snel in huis

Op de site stond dat ik het pas in het weekend geleverd zou krijgen. Uiteindelijk was het de volgende dag al in huis! Heel fijn!

Goede snelle correcte levering.

Precies zoals verwacht; goed geinformeerd, bestelling snel en op tijd.

Leuke attributen voor een goede prijs

Feestbeest heeft vele artikelen en tegen een leuke prijs. De hoedjes zijn van prima prijs. En de levering was sneller dan aangegeven. (1 week, maar het werd zo'n 5 dagen)

Goede service, leuke producten voor weinig geld en op tijd geleverd en goed communicatie wanneer het pakket aankomt!

Snelle levering en tevreden met mijn bestelling .en dat voor een leuk prijsje!!

Geleverde spullen kwamen niet overeen met bestelling.

Had twee dezelfde rozen besteld voor in mn haar. Rozen waren niet gelijk. Eentje duidelijk veel mooier dan de ander. Klacht over ingediend. Kreeg aanbod om geld terug te krijgen voor 1 roos. Dat is niet voldoende. Ik had twee gelijke rozen nodig voor de outfit van mij en mijn vriendin. Dit kon ik nu niet meer op tijd regelen.

Snelle levering, goed verpakt en betaalbaar

Op tijd en zoals beschreven

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd, prima service

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis