Pluspunten

Goede service. Één product was niet naar wens en kon zonder problemen retour gestuurd worden.

Pluspunten

5 sterren

Pluspunten

Last minuten nog een bestelling geplaats. Op voorraad, snelle levering binnen een dag!

Pluspunten

Pluspunten

Leuke items. Duidelijke site.

Iets meer informatie over items bv afmetingen zou fijn zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit van de kleding, snelle levering

Kleding 2 maten groter gekocht (omdat eigen maat er niet meer was) maar toch was d kleding veelte klein.

Pluspunten

Zeer snelle service

Waarom zo'nnenorm pak om de bestelling? Er hadden er wel 4 in gekund!

Pluspunten

Snelle en nette levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs, duidelijke website

omschrijvingen bij producten ontbreken vaak, zoals afmetingen en gewicht (wanneer van toepassing). Levering kwam 3 dagen later aan dan werd aangegeven bij het bestellen.

Pluspunten

Heldere informatie, vlotte levering

Pluspunten

Ik had de artikelen snel in huis. Waren netjes verpakt. Zagen er goed uit.

Pluspunten

Fantastisch kostuum, super mooi, mijn dochter heeft een hele dag geschitterd!! We hebben voor haar en haar vriendin hetzelfde pak besteld, beiden voor 22uur. Het ene is inderdaad de dag nadien goed aangekomen, het andere is spijtig genoeg een dag later pas geleverd... gelukkig hadden we nog 1 dag marge maar anders hadden we wel een heel ongelukkig kind gehad! Leuk is dat je een foto krijgt van je bestelling dat onderweg verpakt word! heel tof initiatief !

Zien dat de beloofde leveringen ook haalbaar zijn! beter preciseren welke accessoires er niet bij horen, zo weten we exact wat nog bijbesteld moet worden.

Pluspunten

Mijn bestelling goed op tijd geleverd gekregen, ondanks dat het bedrijf dit eigenlijk te laat had aangegeven bij de post. Uiteindelijk super snelle levering want het kwam savonds binnen, precies op tijd. Nette afhandeling. Snelle reactie per e-mail. Keurig opgelost. Zoals het hoort!

Pluspunten

Controleren van kleding Knopen er allemaal opzitten en of naden goed gestikt zijn enz

Pluspunten

Super geregeld! Foto van bestelling ontvangen op het moment dat deze klaarstaat. Snelle levering!

Geen, alles goed!

Pluspunten

Snelle service en bezorging!

Niks aan te merken!

Pluspunten

Top! Snelle levering, juiste spullen, als het niet leverbaar is wordt er gelijk een oplossing gezocht

Niet nodig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle service en op de hoogte houden van pakket

Geef duidelijk aan wat al uitverkocht is en wat niet

Pluspunten

Prima producten voor redelijke prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment.

De online site beter onderhouden (er staat dat er producten zijn en als je besteld zijn ze er niet)

Pluspunten

Super snelle levering en compleet!!!!!

Alleen nog maar goede ervaringen

Pluspunten

geweldige service

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.