Pluspunten

Goede spullen en snelle service.

mijn pakketje werd later verstuurd dan in eerste instantie aangegeven.

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden van inpakken en verzenden. Ook duidelijke het aantal nog voorradige artikelen aangegeven.

Zet geen verwachte bezorgdatum in de bestelbevestiging. M'n pakket kwam door drukte 3 dagen later maar dan kijk je toch teveel naar die eerste bezorgdatum.

Pluspunten

Alles is uitstekend verlopen.

Pluspunten

als je twee keer binnen week besteld geen extra verzendkosten rekenen

Pluspunten

Verzendkosten zijn aan de hoge kant voor kleine aankoop.

Pluspunten

Alles klopte bij onze bestelling

Pluspunten

keurig geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice en breed assortiment. Kwalitatief goede producten.

Graag correcte communicatie naar de klant toe over de verzending van een bestelling. Ik heb 4 keer moeten bellen om duidelijkheid te krijgen over mijn bestelling en de verzending ervan. Afspraken/belofte van volgende dag verzenden is tot 2 keer toe niet nagekomen. Op de website verkeerde voorraad aanduiding, 202 op voorraad, maar er werd mij vertelt dat er niks op voorraad was. Bijna 3 weken op mijn zending moeten wachten. Waardoor het bijna te laat aankwam.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je de toezegging doet de volgende dag te leveren moet je dat ook doen. Nu had mijn zoon geen pak voor het feest op school. Daarnaast was de medewerker aan de telefoon ongeïnteresseerd en niet oplossingsgericht. Ik koop hier nooit meer iets en raad iedereen af hier iets te kopen. Onbetrouwbaar en klantonvriendelijk bedrijf

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet al te duur.

Jullie maten vallen veeel te groot. Ik had een M besteld maar het was net een XL! Ik baalde zo erg. Jullie mogen er anders wel een maat tabel bij vermelden.

Pluspunten

De feestbril die ik had besteld, was verkeerd gemonteerd. De pootjes zaten er verkeerd om op. Deze heb ik er zelf met moeite afgeschroefd en omgedraaid. Niet echt wenselijk bij zulk fragiel materiaal.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

-Als er een fout is opgelopen dan moet je het meteen aan de klant laten weten en niet wachten tot ze zelf contact opnemen! -Als er staat dat de klantenservice door de weeks van 9 tot 17 is dan is er ook te verwachten dat hij er is van 9 tot 17! -Als je bericht krijgt van de klant dat ze de bestelling annuleren en het product niet hoeven te verzenden dan moet je hem niet alsnog verzenden! -Geen valse hoop geven aan klanten! Als er staat dat als je voor 23.59 besteld je het de volgende dag in huis hebt moet je het niet 3 dagen later leveren, dan is het al veel te laat!

Pluspunten

veel producten tegen redelijke prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze. Keurig op tijd binnen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

in een keer de juiste bestelling sturen

Pluspunten

Goeie service! Had wat besteld en dat was kwijtgeraakt bij de tnt en ze hebben t nog een keer opgestuurd en de volgende dag in huis.

Als een pakketje door de brievenbus past, niet rekenen als een pakket service

Pluspunten

afhandeling netjes geregeld ook na het retour zenden van de pruik

geen

Pluspunten

snelle levering voor schappelijke prijs

Pluspunten

kwaliteit van de slipjas met palletjes is niet goed. De palletjes laten erg snel los en een gedeelte lagen al los in de verpakking. Er zat geen retour formulier bij en geen info over retourneren. Via de mail info hierover gevraagd, snelle reactie.

Pluspunten

alles weer goed geregeld

blijf zo door gaan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Veel keuze in verkleedkleding - Snel verstuurd

Super schattig poezenpak voor mijn dochter besteld van 1,5 jaar met maat 74/80. Expres een grote maat gekozen maat 98, maar dat is dus veel te klein! Het pak kon niet eens dicht. Op het laatste moment dus een ander pak voor mijn dochter moeten regelen (gelukkig heeft H&M ook heel veel verkleedkleding voor kinderen!), want anders had ze niks! Balen! En als klap op de vuurpijl mag ook ook nog een €12,00 verzendkosten betalen op een pak van €21,00! Ik moet namelijk de verzendkosten voor het opsturen van €4,95 alsnog betalen omdat ik nu onder de 49,99 heb besteld en de kosten voor de retourzending van €6,95! Helaas kon daar niks aan veranderd worden, super klantvriendelijk:-) Koop dus alleen als je heel erg zeker weet dat de maat goed is en je kunt daar niet echt van op aan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle leverling

De maten kloppen niet het valt allemaal te klein

Pluspunten

Veelste veel punte

Nvt

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.