het is een feest om je leuke spulletjes te ontvangen

ze denken mee en reageren heel snel op een vraag

tot tevredenheid opgelost

Product door derden geleverd voldeed niet, Het Feestbeest heeft verantwoordelijkheid genomen.

Excellent

Iets te klein

Leuke spullen en een snelle levering!

Heel snelle levering, de dag nadien!

Mijn vlaggenslinger hangt en heeft het totnutoe overleefd maar er zat al vlug bij het begin eentje los, maar voor die prijs kan je niet meer verwachten

Mooi kwaliteit

Zeer mooi kwaliteit

Super leuke kleding

Leuk pak besteld en netjes geleverd. Maat is precies goed. Nu op naar het feestje.

vlotte service en kwalitatief sterk materiaal voor een kleine prijs

ruime keuze voor ieders budget

Netjes bezorgd

Keurig en netjes ingepakt

Pakketje kwam veel te laat

Pakketje kwam veel later dan aangegeven en vanwege lage prijs was retour sturen ook geen goede optie.

Problemen gehad ivm bezorger die het adres niet kon vinden. Mail gestuurd en snel antwoord en alles goed opgelost.

Snelle bezorging, goede kwaliteit!

Dit is een zeer goede ervaring. Correcte afhandeling, snelle levering en de bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit.

gewoon goed gedaan

geleverd wat gevraagd is

De kleding zag er goed uit netjes verpakt

Duidelijk en snel

Snelle lrvering van feestverlichting maar er zijn er al 2 stuk. Deze hebben we laten maken.

Goede service en duidelijke website

Goede en snelle service.

Prima geregeld

Vriendelijke medewerker ( Bob )

Helemaal goed

Snelle levering en maten goed

Niet geleverd zou niet het juiste adres zijn

Niet geleverd helaas Betaling ook nog niet terug geboekt Ga geen sterren geven want dit is de eerste keer dat ik bij u bestel

Kwalitatief goed en snel verzonden.

Heb een cowboyhoed gekocht in het roze, een zonnebril en flamingo pak, ben uiterst tevreden. Ook snel verzonden, dus op tijd in huis.

Artikelen waren goed verpakt

Mijn bestelling was netjes verpakt en snel bezorgt. Produkten waren zoals verwacht en precies goed voor waar ze voor bedoelt zijn. Een feestje dus. De prijzen zijn ook top.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis