Goede hulpverlening bij artikel die niet meer op voorraad is

1 artikel leek niet leverbaar. Dit stond Niet op de site. De mail stond helaas in ongewenst, maar gelukkig op tijd gezien. Na mailcontact zijn me goede alternatieven geboden. En besteld. Helaas bleken er geen touwtjes aan de te zitten zoals op de foto's. Hier geen reactie meer op ontvangen.

Goedkoop en snelle bezorging

Leuke brillen. Goedkoop, veel keuze en snelle levering

De Safari Hats brachten de sfeer erin!

Wij gebruikten deze Safari Hats op onze Glamping Day, een bedrijfsevent en deze waren echt leuk! Goede kwaliteit voor de kleine prijs.

snel en goed geleverd

Top en snel geleverd

Duurde wat langer, lag aan DHL!

DHL liet het even afweten. Jullie reactie hierop was zeer alert ! Dank hiervoor.

Zoals gewend... heel goed.

Voorheen eerder besteld en ben blij met de geleverde producten.

Leuke, aparte producten die snel geleverd werdem

De bestelling kwam snel - tuinbroeken - en waren kwalitatief goed, Na 2x wassen zien ze er nog hetzelfde uit. Hele goede prijs - kwaliteit verhouding ! En we waren uniek bij de GP van Zandvoort ! Zelfs op TV / Journaal geweest (daardoor). :-)

Goede en snelle service!

Er was makkelijk en snel contact te krijgen met de servicedesk over de levertijd. Er werd meegedacht en initiatief genomen. En producten zijn naar verwachting top!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Geweldig!!

We stalen de show op het feest

Overzichtelijke site, snelle levering

Levering keurig op tijd en niet te duur

Bedrijf is klantvriendelijk.

Bedrijf levert vlot de aankopen: heel fijn!

Heel goed snelle levering.

Super en snel

Super snel geleverd en precies volgens de plaatjes!

goede kwaliteit en snelle levering

Voor de eerste keer besteld bij deze webshop. Ga ik zeker vaker doen. Zeer tevreden over de kwaliteit van feestartikelen. Onder andere mooie zwarte detective hoeden gekocht. Niet duur! Artikelen werden snel geleverd.

SNELLE LEVERING

Prima en snel geleverd

Ik had rode hoedjes besteld. Helaas heeft het bedrijf die ze maakt een andere mal gebruikt waardoor deze mega groot zijn geworden. Ik heb ze helaas terug moeten sturen. Ik ben nu nog steeds op zoek naar rode hoedjes.

Slecht

Levering 3 dagen later geleverd dan vooraf gemelde leverdatum.

Bestelling werd snel verzonden. De bestelling was niet compleet, maar dit was van tevoren gecommuniceerd en keurig opgelost!

Duidelijke site en snelle levering...

Keurig met track en tracé

volgens afspraak

Producten zoals verwacht ( hawai slingers geven pluisjes), snelle service. Goed.

Goed en snel

Nieuwstraat 52