Pluspunten

Snelle bezorging zelfs rond de feestdagen.

Pluspunten

supersnelle levering mooie producten

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Goede feedback over leverdatum, zelfs foto van producten voor inpakken!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens levering. Ruim assortiment

Ik had witte hoeden besteld. Deze waren echt niet netjes wit toen ik ze kreeg. Heel veel vuile plekken aanwezig op de hoeden. Met schone handen inpakken is echt een pré.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlugge levering, bestelling in orde ... producten prijs-kwalitatief Oke!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle behandeling.

Pluspunten

lekker snel..30/12 om 22u besteld en op tijd op oudejaarsavond ontvangen

none

Pluspunten

Pluspunten

Extreem snelle bezorging (bestelt om 10 uur 's avonds, de volgende dag om 10 uur 's ochtends binnen), goede kwaliteit (panty heeft oud & nieuw overleefd).

Pluspunten

Nadat ik gebeld had over mijn bestelling en de verzenddatum, Werd er geconstateerd dat een deel van mijn bestelling niet voorradig was in het ene magazijn., waardoor de bestelling nog niet verzonden was. De mevr. aan de telefoon heeft de bestelling opgesplitst en zo kwam mijn bestelling toch op tijd aan! SUPER

Pluspunten

Keurig op tijd en netjes verzonden. Mooie producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes op tijd afgeleverd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Realistische foto's op internet gebruiken zodat je niet teleurgesteld wordt als je het pakketje opent. Heb een lichtje besteld, hartvormig, maar het is een armetierig ding. Mail terug gehad. Het gaat mij niet zozeer om de afmeting, dan wel over de hoeveelheid licht wat het ringetje produceert. Bijna niks namelijk. En dan is de foto niet realistisch. Beoordeling blijft dus hetzelfde.

Pluspunten

Super snelle service!

Niks!

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie over het bestelproces.

Pluspunten

Goed verpakt en het was er snel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij de opmerkingen had ik benoemd naar welke afdeling de zending gestuurd moest worden. Dit is helaas niet overgenomen waardoor het pakket niet op de juiste afdeling is bezorgd en dit pakket enkele dagen kwijt is geweest. Aangezien het pakket voor de kerst was bedoeld en het nu niet op de juiste manier geadresseerd was hebben we de artikelen te laat ontvangen en was het niet meer bruikbaar voor de kerst. Erg vervelend!

Pluspunten

Supersnelle levering.....

Pluspunten

Bestelde artikel was heel snel binnen, echt perfect!

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.