Pluspunten

Zeer snelle levering voor dit soort artikelen.

Pluspunten

Snelle levering, zoals beloofd!

Pluspunten

Duidelijke site. Goede levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snel

Geachte mevrouw / heer, Ik heb een zwarte glitterstrik en een blauwe glitterstrik besteld. dat heb ik twee x gedaan zodat ik zeker wist de goede kleuren te hebben besteld. bovendien heb ik daar nog een regel tekst aan toegevoegd. Echter ik heb nu twee blauwe strikken. Met vriendelijke groet, familie Huitema

Pluspunten

vlot

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele. Ik ben nog steeds woedend over de manier waarop zaken worden afgehandeld bij Feestbeest en ik zal er alles aan doen dit bedrijf bij iedereen af te raden.

Waar begin ik. Pakket niet op tijd bezorgd. Twee dagen te laat. Is niet gemeld, waardoor ik echt in de problemen kwam met opnames kerstclip. Uiteindelijk zelf maar gebeld waar mijn pakket blijft? Ontzettend niet meedenkende op probleemoplossende medewerkster. Feestbeest policy is GEEN koeriersservice in te zetten. Probleem van de klant. Niet meer van deze tijd in de wegwereld. Daarnaast is de telefonische bereikbaarheid ontzettend slecht en afhandeling e-mails erg traag. Nooit meer Feestbeest. De vertraging van aflevering pakket heeft mij een kleine 500 euro gekost, bergen stress en irritatie. Een excuus van Feestbeest? Ze reageren niet eens op mijn brieven. Waarschijnlijk zijn ze te druk met hun eigen feestje. Beesten zijn het!

Pluspunten

Goed en snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice telefonisch heel fijn en goed geholpen. Produkten netjes verpakt.

Ik had op zondag besteld en er stond dat dan de verwachte leverdatum dinsdagmiddag na 15.00 zou zijn. Aangezien ik van te voren wist dan niet thuis te zijn liet ik het op een afhaalpunt bezorgen. Maar helaas kwam het daar pas 2 dagen later op donderdagmiddag binnen. Gelukkig had ik de spullen niet eerder nodig, anders had ik wel een probleem gehad. Als ik dat had geweten had ik het ook thuis laten bezorgen want donderdagmiddag was ik thuis. Nu moest ik speciaal er weer de deur voor uit. Jammer.

Pluspunten

Het was de volgende ochtend al in huis.

Niks

Pluspunten

Top bedrijf mijn eerste bestelling is niet aangekomen ik heb dat ook direct gemeld, einde van de dag ben ik gebeld dat ze het nog een keer op zouden sturen en dat pakketje gewoon ontvangen. Super snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en juiste info. Ook mijn fout super hersteld. Alles nu 100 %

Pluspunten

Een hele snelle service, dat is heel fijn.

Pluspunten

De foto's op de website komen niet overeen met het product . Dit is misleidend. Na meerdere malen email contact neemt het bedrijf nog geen stappen om de fout te herstellen

Op dit moment geen

Pluspunten

Ik geef aan dat ik iets stuk heb binnen gekregen met de post, en ze doen er verder niks mee.. lijkt mij niet de bedoeling

Nakomen wat ze beloven

Pluspunten

PRIMA!!!! SNELLE LEVERING.

Pluspunten

Snel geleverd en je word via de mail goed op de hoogte gehouden.

Betere product beschrijving

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nvt

Bestelling niet tijdig geleverd zoals wel beloofd wordt op de site.. Mijn bestelling zou zaterdag geleverd worden, deze kwam echter pas dinsdag. Tevens 1 van mijn bestelde slinger beschadigd.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.