Snel gevonden, snel ontvangen.

Snelle levering Product goed Makkelijk bestelling te plaatsen

Prima snelle levering

Bestelling gedaan en vervolgens werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en was mijn bestelling snel geleverd

leuke spulletjes

Het duurde wel lang voordat het pakketje geleverd werd. Bovendien heb ik geen email ontvangen van de bestelling, en geen faktuur. Gelukkig arriveerde het pakketje uiteindelijk wel, maar het is prettiger om e.e.a. te kunnen volgen. Helaas ging 1 van de bestelde items vrij snel stuk, dus daar hebben we wel pech mee gehad. Wellicht een nieuwe bestellen of retour sturen... Kan ik alsnog een factuur ontvangen met BTW etc?

Snelle levering, veel keuze

We hadden snel een flower power outfit nodig voor onze zoon van 12. De bestelling was de volgende dag al in huis, top! De maat 10-12 jaar was voor het shirt helemaal prima, de broek was voor die leeftijd erg hoogwater. Maar het was toch erg warm die dag, dus sowieso opgelost met een korte broek. Leuke set en met de accessoires-set van bril/hoofdband/peaceketting was zijn look helemaal af!

Nog geen ervaring

Na weken wachten De Bestelling is betaald Nog geen bestelling binnen gekregen

Zeer tevreden met artikel Super snelle levering

Zeer snelle levering

Maandag bestelt en dinsdag al in huis , super snel Zeer goede service

Feestbeest prima; DHL onvoldoende.

Bestelde artikel goed verpakt en ontvangen. Bezorgservice DHL laat te wensen over. Geven een ruime tijd op voor het afleveren, maar laten niets horen wanneer het die dag niet gaat lukken. Eerdere service (besteld bij ander bedrijf) kwam kapot van verpakking en artikel aan! Geen goede ervaringen met DHL.

Vlot en goed

Leuk die dierenmaskers. Transparante bestelling en het product ziet er erg leuk uit.

redelijk

Bestelde en betaalde op maandag en hoorde vervolgens helemaal niets. Uiteindelijk kwam het pakketje op vrijdag. Had het heel fijn gevonden als ik een bevestiging had ontvangen en de mededeling dat het later bezorgd zou worden. Maar wel tevreden over de inhoud van het pakketje.

Veel complimenten

Ik heb ontzettend veel complimenten gehad over de prachtige pruik. Hij sloot prima om mijn hoofd. Ik had verwacht dat ik het ontzettend warm zou krijgen met de pruik op mijn hoofd maar absoluut geen last van gehad. Klein nadeeltje, het netje wat je kon gebruiken om je haar bij elkaar te houden was een rommelig uitgerekt ding en heb ik weggegooid. Jammer, anders was de score 5 sterren geweest,

Heel goed en snel

Er was een product niet leverbaar door hun leverancier maar ze hebben me een alternatief product gegeven. Dit product kostte meer maar die hebben ze op zichzelf genomen. Prima service en prima producten

snelle levering van het gevraagde. Prima!

ga zo door :)

Snelle levering en mooie spullen

Snelle levering en een groot assortiment

Mijn bestelling liep super Kwam keurig op tijd aan

Mooi Peaky Blinders/Roaring 20’s setje

Goede producten, Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden..

Snelle levering van de boerenzakdoek.

Snelle levering van de boerenzakdoek

Mijn ervaring was prima!!!!

super

snelle levering en nejes

Prima geleverd, alleen jammer van de bezorging

Prima boeren zakdoeken. Alleen jammer dat ze NIET door de brievenbus gingen en dat ik koos voor overdag bezorgen, ze in eerste instantie sávonds wilde komen?? Ik zou voor de bezorging geen zaken meer doen met DHL, afijn, dat is mijn mening.

Snelle levering top!

Sneller als beloofd

Het artikel was vergeleken met andere websites veel goedkoper en werd ook nog veel eerder bezorgd als beloofd. Ik miste alleen wel de bevestiging email. Dus voor de complete afhandeling, mag er nog iets beter gecommuniceerd worden.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis