3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Belde en werd goed geholpen Had de betaling niet via iedere gedaan maar kon kopie sturen via mail en pakket werd opgestuurd gelijk en ontvangen op tijd Toppie

Bekijken of het pak goed is. Helaas was mijn pak na een kwartier dragen al stuk gegaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vandaag besteld morgen in huis.

Pluspunten

Prima goede service en snelle levering belangrijk voor een fotograaf!!

Pluspunten

Accurate en snelle levering van het bestelde. Via email prima op de hoogte gehouden van de status en levering van de bestelling. Wederom tevreden over Het Feestbeest !

Pluspunten

hele snelle ontvangst goederen , mooi en netjes verpakt en vriendelijk als men er iets aan vraagt alles is bij jullie toppie

verbetering meschien nog wat kledij over bekende figuren er bij en maskers in lichte plastiek van de bekende figuren in zacht materiaal dat kan ook nog anders alles perfect nb wil zeggen een soort silicone maskers van bekende figuren

Pluspunten

Het pakje was op tijd bezorgd en kwam aan in goede staat. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer ik mijn pakje zou krijgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kijk eens of het zonder dat de kleuren afgeven aan kleren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keuze

te late levering, niet zoals aangegeven. "voor 16:00 besteld..."

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geleverd, prima kwaliteit

sneller leveren

Pluspunten

snelle levering van bestelling

Pluspunten

Het gekochte materiaal was goed verpakt. Levering op tijd, ruim op tijd.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Levertijd is vlug. Betaalbaar. Veel producten waar je uit kan kiezen

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit ballonnen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Omschrijving klopte

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en snelle afhandeling van je bestelling.

Er stond dat ik de ballonnen op dinsdag zou ontvangen, maar kreeg ze pas woensdag. Als je de snelle levering niet kunt waarmaken, kun je het er beter niet bij zetten. Want sommige mensen gaan daarvan uit. De ballonnen waren netjes verpakt. Keurig in orde. Alleen de kwaliteit viel erg tegen. We hebben er een ballonnen boog van gemaakt. Bij het opblazen, bleken er al een paar lek. Sommigen hadden hele zwakke plekken, en zijn dus ook leeggelopen gedurende de nacht. S ochtends moesten we dus nog extra ballonnen er tussen doen. Dat vond ik erg jammer. Halverwege de dag waren er zoveel leeg/kapot, dat we hem af hebben moeten breken. Dus bedrijf prima, afhandeling van de bestelling lekker snel, levering kon sneller. En kwaliteit van de ballonnen viel tegen.

Pluspunten

snelle levering en altijd correct

Pluspunten

Snelle levering. Track&trace op orde via mailing.

Maatvoering was niet correct bij de sokken. Maar ze pasten.

Pluspunten

Snelle levering, mooi materiaal

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.