Pluspunten

Supersnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Staan je netjes te woord via telefoon Zijn behulpzaam

Pluspunten

Ik had een Duitse bloes besteld . De kwaliteit is echt heel goed en hij staat echt heel leuk. De levertijd was precies zoals afgesproken. Ikken heel tevreden en zal de volgende keer zeker weer bij het Feestbeest bestellen. Ik bevel dit bedrijf zeker aan! Met vriendelijke groet, Gonny Dekker

Pluspunten

snel en doelmatig

misschien meer kostuums

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Verzendkosten erg hoog ten opzichte van produkt

Pluspunten

Goede service en informatieverstrekking via de telefoon

Intern computersysteem opzetten zodat de beschikbaarheid van outfits online of telefonisch eenvoudig in te zien is.

Pluspunten

Goede en snelle levering, geen problemen gehad!

Pluspunten

Zeer hulpvaardig en flexibel. Ik deed een bestelling die waarschijnlijk niet op de door mij gewenste dag geleverd kon worden. Tijdens het telefoongesprek werd ik super geholpen. Mocht het niet op tijd geleverd kunnen worden, dan zou ze me bellen en zouden we desnoods de order cancellen. UIteindelijk bleek dit ook het geval en is de order komen te vervallen, maar ik kom de volgende keer zeker terug!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk dat je het op kan halen en bij het ophalen pas kan betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering kwam netjes aan

Op de site staat voor 16:00 besteld volgende dag in huis. Was bij mij niet zo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel en leuke producten. Witte veren besteld om met scouting hoofdtooien te maken op kamp. Mooie veren voor relatief weinig geld.

Verzend kosten en tijd is nogal hoog en lang. Voor dat geld had ik ze de volgende dag verwacht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De producten.

De website werkt verschrikkelijk. De navigatie is totaal niet logisch. Het is totaal niet gebruiksvriendelijk. Dat moet echt veranderd worden, want het wekt veel frustratie op. En ook teksten als; bij onze leverancier zijn ze uit verkocht maar wij hebben er nog een aantal op voorraad, zijn totaal niet relevant voor de klant en vooral verwarrend. Het gaat er om of ze nog leverbaar zijn en dan kun je erbij zetten hoeveel er nog zijn.

Pluspunten

Snelle levering en onze bestelling kon ook nog worden aangepast. Snelle reactie op verstuurde mail. Top! Het is pas feest als je op de site van feestbeest bent geweest!

Pluspunten

Alles goed verzorgd.

Pluspunten

Snel gekregen en gied qualitite

Pluspunten

Er was niet op voorraad kreeg meteen een mail en later dat ze het in de winkel hadden liggen nog!! Goeie service

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.