Ruime sortering, redelijke prijzen, snelle afhandeling.

Mooie artikelen

De artikelen die ik ontvangen heb zijn mooi en niet eenmalig te gebruiken want het shirt en het hoedje zijn eigenlijk voor een themafeest dat over enkele dagen plaats vind.

Dat het wel geleverd is.

Mijn ervaring als volgt met dit bedrijf is dat van wat ik besteld heb wel goed aan is gekomen in de brievenbus.

Artikel nooit ontvangen

Dit zou de schuld kunnen zijn van de bezorgdienst, maar via de site is geen optie om het artikel bij een winkel af te leveren. Contact met DHL was uiteindelijk verschrikkelijk. Volgend jaar beter hopelijk!

De producten zitten netjes in de doos

Supersnelle service en transparante opvolging

Op dinsdag in de voormiddag besteld, op woensdag nog voor de middag geleverd. We kregen ook een opvolgingsbericht om ons te laten weten dat één artikel niet meegestuurd werd, maar dat de rest van de zending zonder problemen zou toekomen. En dat was het geval. Voor het ontbrekende artikel konden we ook nog een andere oplossing vinden.

Anders geadverteerd product en veel verpakkingsmateriaal

Ik had een eyeliner van moon besteld en die heb ik ook gekregen. De verpakking was alleen iets compleet anders dan op de foto op de site. Ook werd deze ene eyeliner in een enorme doos verzonden, zonde van verpakkingsmateriaal, ruimte en de verzendkosten. Mij lijkt het dat verzendkosten best minder kunnen worden als brievenbuspakketjes ook een optie zouden zijn.

Ben heel tevreden.

Zeer snel

Snelle goede ontvangst

ok

vlot

Is oke

Shop is oke. Levering kan sneller. 3 dgn best lang in deze tijd.

Vlotte verzending

Prima service!

Ik wilde de jurk ruilen voor een andere maat. Dat was heel snel geregeld: ik kreeg heel snel mijn geld terug zodat ik een andere maat kon bestellen.

Het was een snelle levering en goed verpakt

Snelheid en afleveren Heel goed

Ik wil betalen maar krijg de app niet geplaatst. Is het niet mogelijk om gewoon jullie bankrekening door te geven. Bij voorbaat dank.. Wij zijn niet zo goed met de computer sorry. Gr mevr eerlings

Mankementen bij aanschaf

De levering was snel, maar bij het openen werkte het product niet. Deze is vervolgens zelf gemaakt, zodat hij het deed. Helaas gingen de lampjes in het product snel kapot. Het kostte niet veel, maar ging ook niet lang mee. Zeker niet in de handen van kinderen, waarvoor het bedoeld is!

Een dag voor het feest bedenken dat je nog wat accessoires nodig bent, dat vond ik hier en de volgende dag werd het geleverd

Slechte kwaliteit

Ik had 3 petten besteld, waren alledrie beschadigd. Na cantact bleek de hele voorraad beschadigd en konden ze niets nieuws toesturen. Dus ik heb er extra werk aan gehad om het weer terug te sturen omdat er vooraf blijkbaar niet gecheckt wordt wat er opgestuurd wordt

Verkeerde levering !

Ik had n pruik besteld , maar ik krijg partylampjes ! Nergens kon ik vinden hoe ik dit terug kan sturen. Dus mijn beoordeling is helaas onvoldoende.

Ruime keuze, goede prijs en snelle verzending. Aanrader

Heel slecht

Had een bestelling geplaatst die ik nodig had drie dagen later. Dus ik dacht bestelling voor 17u, levering de volgende dag. Na mijn bestelling te voltooien en te betalen zag ik plots dat de leveringsdatum op 24 juni stond. Dat was voor mij dus dik te laat want ik had mijn bestelling nodig voor een verjaardagsfeest op 19 juni. Dus ik neem telefonisch contact op en ik vraag hoe het komt dat ik mijn bestelling maar een week later zal hebben. Ik kreeg als antwoord van de mevrouw van de klantendienst dat er één soort ballon niet voorradig was. Ik had de keus ofwel annuleerde ik mijn volledige bestelling ofwel liet ik mijn bestelling leveren zonder die niet voorradige ballonnen. Ik koos voor het laatste en kreeg de belofte dat dit de volgende dag zou geleverd worden. De volgende dag niks gezien. Mijn bestelling is uiteindelijk geleverd op 22 juni. Dus te laat. Nu kan ik nog betalen om mijn pakket terug te sturen. Ik zal nooit meer bestellen bij het feestbeest en zal het zeker niemand aanraden!

Goed geholpen

Mijn bestelling bleek niet helemaal op voorraad. Goed meegedacht over hoe we de zending toch op tijd konden ontvangen. Alles netjes verpakt ook.

Goede service, snel geholpen!!

Prima zou zeker terug gaan!!

Volgend dag al geleverd en goed materiaal

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis