Pluspunten

Vlotte bestelling, snel en netjes geleverd keurig conform afspraken. Artikelen conform verwachtingen. Erg blij.

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering

jammer genoeg was het artikel (kanten handschoentjes) te groot, hier was geen maat aangegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte communicatie in verband met verzending

Pluspunten

Snel en goede kwaliteit

Pluspunten

Alles keurig geregeld

Nee

Pluspunten

Super snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen en hierin wijzigingen makkelijk aan te passen. De levering was goed verpakt.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle service. goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties op mijn mail.

De betaling via de bank ging niet goed. Ik kreeg een scan code met een verkeerde bedrag. erg vervelend was dit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede producten

Ze zeiden dat voor 4 uur besteld = morgen in huis, maar duurde 2 dagen. Er stond wel dat het op voorraad was.

Pluspunten

Snelheid van levering en alles werd tegelijk geleverd terwijl er op de site verschillende tijdstippen stonden vermeld. Prijs een stuk voordeliger dan in plaatselijke feestwinkel

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Leuke spullen voor een betaalbare prijs

Pluspunten

snel en goed geleverd ! mooie producten

ik had helium bestel deze was na 6 ballonnen leeg en op de site stond 10 dus dat was wel jammer

Pluspunten

Prima, bestelling snel en keurig afgeleverd.

Pluspunten

Hele aardige en meedenkende klantenservice ! bedankt voor alles, het was een leuk feestje :)

niet

Pluspunten

Was levering met spoed gevraagd, 1 item was nog niet beschikbaar en moest aangevraagd worden bij leverancier.... Is toch met alle mogelijkheid geregeld om item toch beschikbaar te hebben door dit ontbrekend item uit bestelling te halen van andere klant die nog moest wachten op extra items... Dit vind ik top geregeld en zo zijn super veel kindjes met een mooi geschilderd snoetje op het feestje geweest...

Pluspunten

Super snelle levering

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.