Alles oké, maar 1 puntje....ik had iets kleins en het kwam in een doos, zo groot...zonde. Het kon ook in een bolletjes envelop. Verder was alles prima verlopen, keurig optijd.

Grote keuze , goede service

Tevreden

Te laat binnen helaas

De leverdatum werd helaas niet waar gemaakt. Wel goeie spullen maar konden het niet meer gebruiken.

Goede levering top

Mooie spullen en snel binnen

Super snel bezorgd, erg blij met de bestelling

Leuk

Heel veel keuze, levering zoals voorspeld. Was helaas iets vergeten te bestellen, dit kon niet worden toegevoegd maar dachten goed mee door order te annuleren, geld werd netjes terug gestort en order opnieuw (en dit keer compleet) geplaatst.

super vlotte levering

super vlotte levering

Broek valt veel te klein

Mijn bestelling komt retour. Ik had de broek voor de zekerheid 2 maten groter bestel omdat feestkleding vaak klein valt. Maar zelf 2 maten was niet genoeg. Ondertussen €12,- aan verzendkosten kwijt en geen producten. Ik zal hier niet meer bestellen.

Werkelijkheid is precies zoals de foto's !

Sneller geleverd dan verwacht

9x Tutu besteld voor een feest. Volwassenmaat maar viel als een kindermaat. (We hadden ook juist kindermaten nodig en in de omschrijving stonden de afmetingen dus dat klopte wel).

Mooie pruiken leuk prijs en snel en netjes geleverd

Snel en goed

Snelle levering en het juiste artikel gekregen. Mooie georganiseerde website

Goed bezogd

Snel geleverd perfect ga zo door

We hebben ontzettend lol gehad met onze pakken. Wit met Rood gestreept , lekker dragend. Zijn er met zijn allen ook nog de zee mee ingedoken. En dan nog blijven ze mooi. Prijs ook heel billijk. Nu lekker gewassen en hij blijft nog mooi ook.

Ontgoocheld

Mijn hoed met de paarse haren ,er hadden wel meer haren mogen aanhangen, op de foto zoveel haren ,bij mij een gepluimde hoed De smink is oke

Niet op tijd geleverd

Ik had het pakket voor 17.00 uur besteld en had het de volgende dag echt nodig. Helaas werd het 2 dagen later pas bezorgd. Nu heb ik de betaling maar moeten doen want de verzendkosten zijn bijna net zoveel als het product zelf.

Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en netjes geleverd

Levering prima, spullen prut

Ik heb drie ringen voor een verkleedact van mijn zoontje besteld. De ringen op zich kosten niet veel en wegen niets. Het werd als brievenbuspakketje geleverd, maar kostte toch 4,95. Bij het vastpakken brak een van de ringen meteen in tweeën. Jammer, want voor 4,95 portokosten ga ik nu niet nog eentje bestellen. Wat wel ontzettend vriendelijk is, is dat ik meteen een reactie kreeg dat ze het geld voor de ring terugbetalen. Dat vind ik erg netjes.

Lastig retourneren

Ik wil de hoed retourneren (hij is te klein) maar moet : 1. de originele factuur bijsluiten (moet ik speciaal hiervoor naar een printshop). 2. Besteldatum en ontvangstdatum invullen ( moet ik opzoeken) Rekeningnummer invullen. Bij andere webshops plak je gewoon de bijgeleverde sticker op het pakketje en klaar. Maken jullie het bewust zo lastig om iets te retourneren?

Prima geregeld

Snelle bezorging. Kan niet beter!

Duidelijkheid

Ik wilde annuleren Geen probleem

Goed en betaalbaar

Leuke spullen hoeven niet duur te zijn en dat zijn jullie niet. Wij zijn dan ook blij dathet ook in grote maten niet duur is.

Toptoptop

Snel geleverd en tiptop in orde!!!

Snel en goed

Na het bestellen is het pakje snel bezorgd en het was ook precies zoals op de site beschreven. Prima dus.

Nette pruik

De haren van de pruik zijn soepel en glad, valt mooi op de pop. Netjes verpakt.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis