2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

groot assortiment snelle levering

twee dagen later geleverd dan toegezegd op de foto van aanschaf stonden 4 gekleurde maskers waarbij aangegeven werd dat ze apart verpakt waren en er geen kleur gekozen kon worden: grote verbazing dat ipv 3 maskers er maar 1 geleverd werd: wel een heel mooi masker omdat ik nog een masker had besteld, heb ik nu 2 maskers met dezelfde kleur; en voor retour zenden of ruilen, moet ik porto betalen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

late verzending. Op donderdag 17 dec bestelling geplaatst, pas op dinsdag 22 dec krijg ik bericht dat de bestelling klaar is voor verzending (ik had betaald met visa dus de betaling was direct in orde). Nu, donderdag 24 dec, wacht ik nog altijd op mijn bestelling kersthoofddeksels... Ik zal die dus pas volgend jaar kunnen gebruiken vrees ik. Maar ondertussen krijg ik wel al een vraag om de service te beoordelen van een bestelling die ik nog niet heb ontvangen... Spijtig...

Pluspunten

Snelle levering en vrindelijke hulp bij de helpdesk

Pluspunten

dag en tijd aangeven is erg fijn.

Pluspunten

assortiment is uitmuntend en ook de prijs is prima!

ik kon niet zelf een account aanmaken, kreeg elke keer een foutmelding, Bereikbaarheid klantenservice is te laag, onder werktijd heb ik geen tijd om bestellingen te plaatsen dus het zou fijn zijn als jullie ook savonds/in het weekend bereikbaar zijn

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Mooi aanbod

- Duidelijk aangeven dat producten niet op voorraad zijn. Ik koos bewust voor spullen die er wel waren omdat ik de producten met spoed nodig had (binnen 24 uur). Vanwege een product wat niet op voorraad was is dit niet gebeurd, dit is niet duidelijk aangegeven had gecommuniceerd moeten worden.

Pluspunten

Geweldige snelle service, lieve mensen die bereid zijn om je in elk opzicht te helpen!

Pluspunten

Snelle levering en via het opmerkingen vakje een verzoek gedaan voor een kleur en ook nog geleverd gekregen. Top!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim assortiment

Niet adverteren dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt, als je dit niet kunt waarmaken. Zonder opgaaf van reden wacht ik nu al bijna een week op mijn bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wel snel geleverd !

een beetje vreemd ik bestel 2 pakketjes plopvlaggen er staat € 1,95 als prijs op en ik moet € 3.50 per pakje betalen ?? een beetje vreemd vind u ook niet. Dit staat bij mij op de verpakking !!

Pluspunten

4 sterren jullie leveren snel

Niks op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

maskers besteld en blijken toch rommel te zijn, plastic was niet mooi en er zaten putten in en vegen . lijkt wel tweede hands en ook vallen ze erg klein uit voor volwassenen. kunnen er beter bij zetten dat het voor kinderen is..

weet niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk grief

Geen post.nl Code gekregen Pakte nog ni aangekomen na 3 dagen wachten

Pluspunten

Zeer snelle service en levering

Momenteel geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie klantenservice over levertijd

Onduidelijkheid over dag van levering doordat bij bestellen twee werkdagen wordt genoemd, maar op de bon een andere dag

Pluspunten

Duidelijk advies, betaling vlot afgewikkeld en levering zoals afgesproken.

Pluspunten

prima service, snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop en super website

Geeen verkeerde info geven...vrijdag bestelling gedaan en betaald..zou zaterdag bezorgd worden met post nl. Zaterdag niks bezorgd...ook geen track en trace ontvangen...post nl wist niks van een pakketje...volgens mijn account pagina zou het ook op zaterdag bezorgs worden...nu loopt mijn spoedopdracht vertraging op

Pluspunten

Snelle service. Goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

breed aanbod

kwam inderdaad op tijd maar dat wist ik op het moment van het verzoek om een beoordeling nog niet. mijn veronderstelling was dit de levering binnen 2 dagen er zou zijn, hetgeen niet zo was. wellicht is het een idee om de levertijden duidelijker aan te geven. een beoordelingsverzoek kan ook beter verstuurd worden nadat de levering heeft plaatsgevonden - zodat er ook iets te beoordelelen valt

Pluspunten

Snelle levering Goede klantenservice

Maat 54 pietenpak is voor maat 50 of groter. Als je in het echte leven 44, 46 of 48 heb is maat 50 van pietenpak voldoende.

Tijdig leveren

Pluspunten

betrouwbaar

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.