Pluspunten

Duidelijke communicatie, ik ben goed te woord gestaan aan de telefoon. Duidelijk inzicht in de voortgang van de bestelling. Groot assortiment.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

goed en goedkope webshop en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment

Het zou fijn zijn als je costumes op maat kon zoeken

Pluspunten

Super service en snelle levering

Pluspunten

Snelle en nette levering, zeer tevreden.

Pluspunten

Duidelijke website. Uitgebreid aanbod. Brengt klant zeer goed op de hoogte van elke status van de bestelling (bestelling, magazijn, verscheping)

Geleverd op tweede dag in plaats van beloofde dag nadien (besteld op zondag, dus alsof maandag voor 16u - geleverd op woensdag). Levering via Post NL kluistert je hele dag aan je huis en dat is problematisch. Levering via Kiala-punten in België (afhaling door klant in nabije winkel)?

Pluspunten

Goede prijzen voor leuke feestartikelen. Ook snel bericht/antwoord via de mail als je een vraag hebt.

Verzending zou iets sneller kunnen, maar verder is het prima

Pluspunten

snelle levering mooie produckten en vriendelijke telefoonniste

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering, goed geinformeerd via email over bestelling

Pluspunten

Een snelle en volledige levering!

Geen op- of aanmerkingen.

Pluspunten

Zeer goede en snelle service!

Pluspunten

Was iets niet compleet .even gebeld en dag erop was het al binnen.

Pluspunten

mooie website en snelle levering

geen.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Misschien iets doen aan verzendkosten. Ze zijn niet hoog maar bij vaste/geregelde klanten zou dit een leuk gebaar zijn. Bij de feestversiering was ik iets vergeten maar de verzendkosten houden mij tegen om dit alsnog te bestellen. Ik ga nu naar de plaatselijke feestwinkel die wat duurder is maar voor 2 artikelen net even goedkoper. Ook zou ik sneller geneigd zijn iets te bestellen.

Pluspunten

er word duidelijk aan gegeven wat op voorraad is en wat niet super goeie levering ik had om 17uur besteld dus wist dat 2 dagen later mijn pakket kwam en het pakket kwam 2 dagen later

heb geen klachten of verbeteringen kan alleen zeggen ga zo door

Pluspunten

Alles netjes en snel geleverd!

site overzichtelijker maken

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling. Persoonlijk contact is mogelijk om je bestelling te wijzigen of aan te vullen.

Het verpakken mag ietsjes professioneler. Alles in goede orde ontvangen, maar het geheel zag er "aanelkaar getaped" uit.

Pluspunten

Zeer vriendelijke telefoniste Product niet leverbaar er werd direct contact opgenomen met leverancier en meteen weer contact met ons opgenomen. Snelle afhandeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, duidelijke communicatie bij telefoon en mail.

Als u wat moet nabestellen voordat de verzending naar de klant de deur uit kan Dit even melden aan de klant. Sommige (zoals ik) gaan er vanuit de producten binnen 2 dagen te ontvangen. Dat kan soms net op tijd zijn voor een project. Anders zou ik er persoonlijk omkomen!

Pluspunten

Je kan hier bijna alles vinden

Lever termijn.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.