Leuke outfit

Prima kwaliteit en bezorging.

Ik heb het besteld en precies de datum die aangegeven stond is het binnen gekomen

Prima en snelle service

Prima en snelle service

trage levering

Alle prodo\ucten op voorraad .. toch meer dan een week voor er iets bezorgd wordt . Alles zit nog in de doos was te laat voor waar het voor nodig was. hoeft er echt niet de volgende dag te zijn , maar indien alles voorradig is , ik op woensdag bestel mag dat toch wel zaterdag hier zijn ? ipv daarvan de ander week vrijdag pas.

Wat ze zeggen, doen ze

Goed is goed en dit is G O E D

Mooi gevoerd jurkje.

Snelle levering, het jurkje is goed van kwaliteit en heeft een mooie lengte (boven de knie)

Toppers

Artikel snel ontvangen. Het was goed verpakt.

Heel mooi, zeer tevreden!

Ziet er mooi uit en een snelle bezorging

Perfect,makkelijke site, je krijgt wat je verwacht en nog op tijd ook

Wat een mooie ballonnen boog hebben jullie geleverd. Door deze topper hadden we een mooie voordeur voor het 1 jarig bestaan van Alporti Zuiderheide.

Heel slecht

Lady Gaga pruik besteld, hij stonk, pastte niet en de kleur was totaal anders. Bestel nooit meer iets

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle service, maar 1 nadeel het rekening nummer Om te betalen nergens te vinden

Zeer goede service en netjes op tijd

Zeer prettig ervaring

snelle levering en goedkoop

Supersnel

Goede service, bestelling was snel binnen

Beter dan verwacht

Mooie hoeden Die enige min punt is dat paar hoeden waren verkromd door de packaging

Goede service en snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit

superservice!

Doen wat ze beloven en denken mee!

Snelle correcte levering

Snel geleverd, product zoals omschreven

Goede service.

Ik heb mijn bestelde item op tijd ontvangene.

Snelle levering en prima kwaliteit

Snel binnen, helaas niet echt goede kwaliteit Mayer

Het artikel was snel binnen. Helaas ging het artikel met het in elkaar zetten al kapot. Maar dat heeft op zich niets te maken met het bedrijf.

Snel geregeld

Hoed gekocht voor schoolmusical. Snelle levering, netjes verpakt.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.