Snel binnen, helaas niet echt goede kwaliteit Mayer

Het artikel was snel binnen. Helaas ging het artikel met het in elkaar zetten al kapot. Maar dat heeft op zich niets te maken met het bedrijf.

Snel geregeld

Hoed gekocht voor schoolmusical. Snelle levering, netjes verpakt.

Artikel voldoet aan de verwachting. Goede prijs- kwaliteit

Eindelijk site gevonden met topproducten!

Topproduct! Heel wijs!

Prachtig kostuum

Mooi stof

Leuk bedrijf met aardige mensen.

Daar DHL het aan alle kanten heeft laten zitten kan ik geen oordeel geven over het artikel, daar ik het niet heb ontvangen. De contacten die ik met u heb gehad waren gelukkig erg prettig en zouden voor mij zo een reden zijn om in de toekomst iets bij u te kopen. Echter ik durf dat niet meer aan vanwege de schandalige manier van (niet) werken van DHL. Maar uw bedrijf zal ik zeker bij iedereen aanbevelen, ik heb u dan ook gewoon 5 sterren gegeven.

Heel grappig pak

Dit was perfect wat ik zocht. Mooi pak voor een goeie prijs

Snelle bezorging, goede communicatie

Een van de artikelen was niet meestuurt, want het was toch niet op voorraad. Het geld voor dat product werd snel terug gestort.

Vandaag bestellen morgen in huis geweldig

Leuke hoedjes maakte het kinderfeestje extra leuk.

service kan beter

Wanneer een kledingstuk gekocht wordt en het past niet komen er altijd kosten bij voor retourneren en ruilen. Zo kost het kledingstuk nog meer.

Niet de kleur zoals op de foto

Zie boven

Het product, voldoet aan de eisen

De service is heel goed, korte en snelle.

Ik heb al materialen gekocht dat is super mooi kwaliteit. De levering is ook super snelle. Bedankt

Mooi materiaal

Goede service snelle levering!

Meedenken

Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat iets niet voorradig was en ik mijn geld terugkreeg. Echter was t product wel weer te bestellen was. Ik belde en ze dachten mee voor een oplossing! Prima service!

Ik kreeg wat ik verwacht, op tijd

Nvt

Op tijd prima kwaliteit

Leuke attributen voor een feestje

Leuk artikel voor een schappelijke prijzen een vlotte bezorging.

Leuk artikel gekocht voor een schappelijke prijs. En een vlotte bezorging.

Goede service en levering, product viel erg tegen

De toverstafjes die ik besteld had, leken van stevige kwaliteit. Maar het waren gewoonweg lange slappe rietjes als staf.

Uitstekende service

Toen ik mijn bestelling binnen kreeg merkte ik op dat er wat aan mankeerde. Dit werd toen netjes opgelost.

Top en snel geleverd .

Het geleverde kwam niet overeen met het bestelde

Ik bestelde oa een witte Bobpruik. Dit met vezendkosten van €5. Deze werd geleverd in een blonde pruik ipv een witte en ze was ook nog eens langs één kant korter dan langs de andere kant ! Er had precies iemand een stuk afgeknipt. Heb deze moeten terugsturen met ook nog eens €9 kosten. Dit doe ik nooit meer!

Heel goed .

Positieve ervaring met het feestbeest . Een artikel was er niet en de dag er na stond het geld al terug op mijn rekening . Bedankt hier voor. Met vriendelijke groet . Eric

Mooie kleding en niet duur

Verwachte lever datum is niet gelukt. Maar uiteindelijk op tijd binnen. Mooie kleding en niet duur..

i have a bad experience

I do not recommend the store completely. I made an order here and I did not receive a complete package And the money was taken .. I wrote several times but no answer! for me it's a scam and a lack of competence! I DO NOT RECOMMEND THE STORE

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis