Te laat

Het pakje werd 2 dagen later dan voorzien geleverd

Spullen goed, wel te laat

Spullen goed, wel te laat

Niet over nagedacht

De maskers die ik bestelde (Squid Game - leader) zijn zo gemaakt dat de oogstukken naar binnen komen. Ze duwen dus tegen je ogen waardoor het masker zeer onaangenaam zit. Je kan dit uiteraard zelf oplossen door aan de binnenzijde een buffer te maken met dikke mousse ofzo maar dat mag de bedoeling niet zijn. De service van de winkel zelf... tja... Bestelling was online, het pakketje was 3 werkdagen te laat. Leveringsdienst was niet langsgeweest wegens de storm. Tot daar aan toe... Maar dan nog 2 dagen extra nodig, dat begrijp ik niet.

Slechte kwaliteit carnavalsartikelen

De levering was snel, maar de kwaliteit van de spullen was slecht. De gezichtsstickers zaten niet meer op het velletje, de schmink stempel sponsjes waren hun vorm verloren, de nepwimpers zaten niet netjes in het doosje, dus uiteindelijk bijna alles nog voor de carnaval weggegooid. De panty’s waren wel van goede kwaliteit!

Twee pruiken besteld. Waren van goede kwaliteit en de volgende dag netjes in huis, perfect!

1 keer nooit meer.

Bril kapot in de verpakking, pootje van de bril was afgebroken. En er zaten gaten in de beenwarmers. Erg jammer.

Levering veel te laat binnen

Hierdoor heb ik het niet meer kunnen gebruiken

Teleurstellend

Op de dag dat ik het pak zou gaan dragen heb ik het een uur voordat ik ging carnavallen uitgepakt. Ik kwam er toen achter dat er geen handschoenen en geen masker aanwezig was. Terwijl dat wel zou moeten zijn! Nu had ik het geluk dat ik geschminkt (grime) zou worden dus ik had het masker niet nodig. Graag wil ik de handschoenen en het masker alsnog hebben.

Snelle levering ondanks de carnavalsdrukte, netjes een mail ontvangen dat het een dagje later werd.

zeer correcte levering

Correcte levering!!!

Duidelijke website,snelle levering

Prima webshop, snelle levering!

Goede kwaliteit.

Ik had een glitter topje besteld en was verrast van de goede kwaliteit. Wel kwam de bezorging 1 dag te laat.

*****

*****

Communicatie

Prima winkel en geleverde spullen. Maar helaas bleek achteraf daar een artikel niet op voorraad was. Die miste we in het pakket. Pas bij navraag werd ons verteld dat het artikel niet op voorraad was. Dit is wel een teleurstelling, ook geen tijd meer om een alternatief te zoeken. Gelieve eerder te melden. Wel netjes en snel is het geld terug gestort.

Snelle levering, jammer dat de eerste keer de bestelling niet goed was doorgekomen en ik daar geen berichtje van had ontvangen. Na telefonisch contact nogmaals de bestelling geplaatst.

Snelle levering, goed geregeld.

De gezochte producten hebben wij snel kunnen vinden in het aanbod en er is snel geleverd. In een woord TOP!

Mijn bestellingen zijn op tijd geleverd, alles zag goed uit. Netjes ingepakt. Ik zal bij hun bestellen aanraden.

Prima! Goede service, producten zoals beloofd

Goede kwaliteit en snel geleverd, ondanks de plotselinge carnavalsdrukte was het pakketje er mooi op tijd. Vriendelijke klantenservice.

Duidelijk site snelle levering

Makkelijk gevonden wat ik zocht , verschillende maten en niet alleen de kleinere maatjes en variatie genoeg, ook in prijs

Enorm slecht

Op de webshop staat vandaag besteld morgen in huis, ik heb zekers een week moeten wachten… Pakje eindelijk binnen 25 euro betaald, gelijk de zelfde dag nog kapot. Ik pas het pakje alleen even of het goed zit en het bandje die je stikt voor bij de schouders kapot. Dus last minute ook nog iets anders moeten regelen…

snelle en correcte levering

Ik moest op het laatste moment nog snel iets bestellen voor de carnaval maar de levering ging echt snel en in een paar dagen had ik mijn spullen in huis. En het was echt een last minute bestelling. Dus erg tevreden.

De kleding is prachtig en het succes verzekerd

Onze kleinkinderen en onze kinderen appreciëren onze feest look

Niet leveren van reeds betaalde bestelling

Meer dan twee weken geleden heb ik een grote bestelling geplaatst en direct betaald. De levering is echter nooit gebeurd en wij zaten op onze carnavalsfuif zonder de attributen!!! Als goede firma mag dat toch niet gebeuren ! Bij de Belgische post weet men dat als ik niet thuis ben, de levering mag afgegeven worden bij de buren . Ik weet dus niet wat er gebeurd is, maar ik was zeker niet gelukkig !!!

Ben heel tevreden

Werdt goed op de hoogte gehouden

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis