Blij met aankoop en op tijd

Ben erg tevreden en bestel hier vaker.

Toppie

Snelle levering en keurig verpakt

geweldig pak leuke carnaval gehad.

geweldig pak leuke carnaval gehad

Fijn

Contact was snel, levering ook snel en het product was prima.

Goed snelle levering

Prijs kwaliteit goed snelle levering op de dag van afspraak. Dus mochten we weer iets nieuws nodig hebben gaan we zeker naar Het Feestbeest

Veel keus en helemaal voor grote maten . Sommige artikelen achteraf veel te duur . Maar ik was te enthousiast. Bezorgen duurde langer als word gezegd .

Artikel zoals afgebeeld, duidelijke communicatie over bezorging. Deze duurde wat langer maar lag aan post.nl en niet aan de winkel.

voldoet aan verwachting

Snelle levering, geen bijzonderheden, gewoon zoals het hoort te gaan

Slecht

Jullie zijn dieven, ik heb nooit meer mijn bestelling gehad

Zat niet goed verpakt

De carnavalskoppen zaten in een te kleine doos dus nu beschadigd

Materiaal dik in orde

Communicatie minder ik had de bestelling veel vroeger verwacht m. Blijkbaar waren alle bestelde sjablonen niet meer binnen waardoor de levering niet vertrok. Ik heb moeten bellen en doorgeven dat ze moesten geleverd worden ik had ze snel nodig. Nog geen terugbetaling ontvangen. Wel top kwaliteit en super blij met het geleverde.

Mooie verkleedjurk

Mooi en volgens afspraak geleverd

Satisfait 50%

Contente du délai de livraison Points négatifs: - j’ai commandé 2 pompons bleu et blanc que je souhaitais identiques et j’ai reçu 1 pompon avec les 2 couleurs séparées et l’autre les 2 couleurs mélangées ! - Dommage que l’on ne sait pas mettre le site en français

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mooie kleding

Jasje zag er mooi uit, alleen wat te groot

Voldoet goed aan de verwachtingen van de producten. Prima prijs kwaliteit.

Snelle levering , prima service. Gewoon top

Snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Alles zoals verwacht

Prima product, netjes en op tijd geleverd

Heel blij

Goede service prima kwaliteit. Blij mee

Alles volgens afspraken verlopen! Geen vertragingen en het geleverde product voldoet perfect aan de verwachtingen. Dank jullie wel!

Geleverd op afgesproken dag

Jammer dat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn. 3 Telefoonnummers gevonden op internet, alle drie niet in gebruik. Een telefoonnummer staat zelfs op jullie pakbon.

Uit ervaring weet ik dat de bestellingen bij jullie steeds vlot verlopen. Steeds snelle en correcte levering. Bij feestbeest betaal je niet te veel, en grote keuze uit producten

heel goed

heel goed

Kwaliteit en snelle levering!

Besteld en beviel zo goed. Gelijk nog een order geplaatst. Super snel geleverd, zelfs in deze drukke week voor carnaval. Ik kan feesten!!

Goed, voor herhaling vatbaar.

Alles was naar wens.

Nieuwstraat 52