Artikelen snel geleverd, wel irritant met retour zenden aangezien je dat zelf moet regelen en betalen

Snelle levering.

levering informatie was niet juist

Ik kreeg melding dat pakket was afgeleverd maar ontving het enkele dagen later? Vreemd maar toch nog op tijd ontvangen en blij mee

Super! Je moet wel bij retourneren de verzendkosten zelf betalen!

Bestellen en levering is super! Maar dat je de verzendkosten bij retourneren moet betalen is schandalig. Ook heb je er veel werk mee als je iets retourneert. Hier mogen jullie wel aandacht aan besteden!

goede snelle levering

breed assortiment, gemakkelijk te bestellen en op tijd in huis

Goed voor 1 keer

Ik bestel heel veel online en heb nog nergens kisten moeten betalen voor retourneren

Goedkoop en snelle levering

Een aanrader om bij jullie te bestellen

Te laat bezorg

Ik heb donderdag een bestelling geplaatst. Op de website staat voor 17:00 besteld morgen in huis. Nou niet dus maandag pas in huis. Daarnaast zaten er zwarte vlekken in het kostuum.

Snelle bezorging

Catwoman pak besteld,goede maat en snelle bezorging.

Leuke producten, snelle levering maar Hoge verzendkosten als je iets terug wil sturen betaal je zelf het retourbedrag en die zijn fors hoog! Je kan beter iets van feestbeest bijvoorbeeld via bol.com kopen dan is t vaak gratis ontvangen én retourneren. Ik vind dit het grootste minpunt, omdat je vaak dingen verkoopt die je moet passen waardoor je dus ook een maat groter/kleiner erbij neemt en je een retour hebt. Dit staat wel in de Algemenw Voorwaarden maar…. Die lees je normaal niet helemaal door en je komt er dus pas achter als je iets daadwerkelijk retourneren wilt. Een grote tip dus… zet het op de hoofdpagina bij het bestellen of iets en attendeer de mensen! Prima ook om altijd ! verzendkosten te betalen maar…. Dan wel incl retour!! Voor beide partijen het makkelijkst lijkt me!

Bestelling niet compleet

De mutsen die ik had besteld waren goed en het was goed verpakt. Echter had ik er 7 besteld en maar 6 gekregen. Jammer genoeg had ik het pakket pas op vrijdag na sluitingstijd gekregen, zodat we het niet meer op tijd konden oplossen. Maandagochtend had ik wel gelijk een e-mail met het antwoord dat ze het geld terug zouden storten en dit is ook snel gedaan!

Snel en correct bezorgd

goede kwaliteit; snel geleverd

Kwalitatief goed e spullen worden snel geleverd

Was top

Het was goed voor mekaar ook snel geleverd en een goede kwaliteit

snelle levering, correct verpakt, leuke artikelen

Accessoires zien er leuk uit, en aangezien ik goedkope dingen heb besteld, moet ik niet zeuren dat het er nogal knullig uitziet, of dat de veertjes van de boa snel loskomen. Goed voor een avondje feesten dus.

Mijn bestelling was fantastisch en vlug geleverd.

Goede service. en vlug geleverd.

Prima verzorgd en compleet

De bestelling was prima uitgevoerd en compleet, zeer tevreden. Helaas is doordat alles bezorgd wordt door DHL een volgende bestelling waarschijnlijk niet meer mogelijk, ik woon in een flat begane grond, circa 30 m vanaf de ingang en zover bezorgen ze niet, lastig ivm slecht lopen etc, postnl bezorgd wel gewoon , dus jammer uw spullen zijn prima verzorgd en op tijd binnen. Ik bestel weer als het niet meer met DHL komt. Grt.

Ruim assortiment, snelle levering

Overzichtelijke site, ruim assortiment en een snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Producten zijn wat je er van mag verwachten.

Prima product

Netjes verpakt en verzonden zag eruit zoals op de foto dus ben tevreden !

Uistekend

Supersnelle levering blij mee

Binnen vier dagen het bestelde produckt in huis

Makkelijk en snel

Nieuwstraat 52