Reactie van het bedrijf
Beste Rosalynn,
Wij betreuren het dat u ons een slechte beoordeling geeft.
Zoals wij in ons mailcontact hebben aangegeven dat zonder track en trace gegevens van uw retour zending niks aan u kunnen terug storten.
U heeft zelf de keuze gemaakt om de bestelling zonder track en trace naar ons terug te sturen omdat u aangaf dat de kosten daarvan te hoog zouden zijn.
In onze algemene voorwaarden en onze retour voorwaarden staat onderstaande duidelijk vermeld dat u een bewijs van verzending aan ons kunt overleggen:
Voor een snellere afhandeling vragen wij je het retourformulier graag mee te sturen (eventueel via de e-mail) met de producten die retour komen. Je dient de producten binnen 14 dagen na melding van herroeping aan ons terug te sturen. De terugbetaling van het door jou betaalde bedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, storten wij binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van goederen of ontbinding van overeenkomst terug. Wij zullen altijd terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel dat door jou is gekozen.
Je dient hiervoor wel een bewijs van verzending aan ons te kunnen overleggen. Mits je alles aan ons terugstuurt zullen wij het volledige bedrag aan je retour betalen. Je dient zelf wel te voorzien in kosten van retourneren. Er zullen geen cadeaubonnen worden verstrekt.
Met vriendelijk groet,
Het Feestbeest team