Bestelling veel te laat - geen communicatie

Op 13.10 een bestelling geplaatst die 26.10 geleverd zou worden. op 26.10 gevraagd waar mijn pakketje bleef; dit zou de volgende dag geleverd worden. Op 01.11 weer gevraagd naar de status en het antwoord was dat het ontbrekende artikel binnen 2 of 4 werkdagen geleverd zou worden. Heb het ontbrekende artikel geannuleerd en de overige artikelen zijn vervolgens op 03.11 geleverd. Waardeloze communicatie, aangezien ik elke keer zelf heb moeten informeren.

Niet op tijd

Ik had een Halloween feest dus ik ging me verkleden als koe mijn pakket kwam de dag na het feest terwijl er stond dat het een dag vroeger moest komen jammer want ik heb mijn spullen niet meer nodig en ik kan dus niet retourneren

matige kwaliteit

een keer de pruik opzetten en aan beide kanten scheurt deze. Jammer.

Perfecte levering en alles was tip top

Perfecte levering en alles was tip top

Gewoon goed

Snel, netjes en duidelijke site.

Tevreden

Snelle levering leuke artikelen

Voldoende keus in elke prijsklasse, goed verpakt, binnen 3 dgn in huis, prima kwaliteit.

Voor verjaardag van vriendin Sarah short en muts besteld Snelle levering

...

Geen producten ontvangen door verkeerde labeling, toezegging geld retour niet ontvangen en vervolgens geen contact meer kunnen krijgen!!

Snel besteld en geleverd

De bestelling ging vlot en gemakkelijk en de levering ook. En een prima kwaliteit!

niet de dag erna binnen!

ik had hem de dag erna nodig en kon zelfs een tijd aangeven maar hij kwam 3 dagen daarna pas

Artikel veel te laat

Halloween kleding ruim 1 week van te voren besteld. Zou de dag van Halloween binnenkomen, is die dag niet geleverd. Maandag kreeg ik het pakketje pas eind van de dag binnen.

Top site

Veel keuze, snelle levering, prima prijs!

top

super geregeld

het is niet voor 17.00 besteld morgen in huis

deze belofte klopt niet duurde 5 werkdag voor ik de spullen binnen had. en ja bij alles stond op voorraad dus daar kon het niet aan liggen.

top

Heel mooie vleugels voor Halloween geleverd en het was er sneller dan gepland!!

Tevreden

brede keuze aan artiekelen, maar levering kwam te laat aan

Ik had versieringen besteld 3dagen voor een feest omdat op de site stond voor(tijd) besteld, morgen in huis. helaas kwamen de artiekelen een dag telaat aan waardoor ik elders mijn versieringen heb moeten kopen. ik heb de producten ongebruikt terug gestuurd en verwacht snel het bedrag op mijn rekening. ik ben verder tevreden met het aanbod van spullen en prijs hiervan. Dus ik beveel deze site aan, bestel je benodigd heden wel ver van te voren.

Nog steeds niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Supersnel en goed

Had snel de spullen nodig en waren hierbij dan ook snel geleverd

tevreden met product, op tijd geleverd

Verspilling verpakking

Mijn bestelling had makkelijk in een grote envelop gepast. Het zat echter in een veel te grote kartonnen doos. Dit vind ik niet milieuvriendelijk.

Opzich prima

De kledingstukken zijn allemaal kleiner dan werkelijk. Ik ben een M/L dus kocht 42/44 in. Of L/XXL maar 90% paste niet. Erg zonde. Hierdoor heb ik niks kunnen gebruiken. Daarnaast moest ik retourkosten betalen.... Voor dus niets. Sinds ik niks kon gebruiken. Zal hierdoor nooit meer iets bij jullie bestellen.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis