Artikel besteld en de volgende dag al bezorgd.

Super slecht

Ik heb meer dan een week op een pakketje gewacht die ik vervolgens weer moet terug sturen omdat ‘ HALLOWEEN’ al voorbij is.

Super snelle service en communicatie !

Ik had 20 groene zonnebrillen nodig , deze werden zeer snel geleverd en de voorraad op de site klopte, dat is ook fijn. De levering was super snel geleverd en ook werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer het werd afgeleverd

Alles zoals afgesproken geleverd.

Super. Alles dik in orde

Vlotte en juiste bestellingen

Jammer dat alles on line moet gebeuren en dat er geen winkels meer zijn dat men kan bezoeken

Retour zending kwijt

Ik had wat besteld en ik wilde een aantal dingen omwisselen voor wat anders. Dit was zo geregeld. Ik mijn pakket retour gestuurd….raakt het bij de pakketbezorging kwijt. Vaak contact gehad met de postbedrijf en mijn pakket werd officieel tot vermist aangemerkt. Ondertussen het Feestbeest ook op de hoogte gehouden (via de email) met alle vorderingen. Gelukkig kreeg ik ineens een telefoontje dat ze mijn pakket ontvangen hadden en dat mijn producten alsnog ingenomen hadden(ik had ondertussen nieuwe producten bij hun besteld). Dit vind ik nog eens een goede service! Mvg. Vivian

bestelling kapot binnen gekregen

Vleugels besteld voor halloween outfit. Alleen kwamen ze kapot binnen. Klantenservice gebeld, foto’s gestuurd via de mail. Vervolgens te horen gekregen dat ze geen nieuwe op konden sturen omdat ze niet op voorraad waren, dus geld terug gekregen en de kapotte vleugels mogen houden.

Snelle levering, genoeg keus

Genoeg keus, en de levering was op tijd en snel

Goed geregeld

Top. Laat besteld, toch op tijd geleverd voor Halloween

Alle bestelde artikelen snel bezorgd en zit heel goed!! Zeker een aanrader, jullie komen je woord na!

Superlekker met een uitstekende bediening!

We mochten de talenten van het feestbeest ervaren tijdens ons verblijf in een huurhuis te Vieuxville Ardennen. Zij verzorgden de ca****** voor 30 personen. Zowel ontbijt als diner namen ze voor hun rekening alsook de drankvoorziening. Ik kan u verzekeren dat we verwend werden door dit vakkundig team. Meer nog; je mag gerust spreken over restaurantkwaliteit. Wat je hierbij niet mag vergeten is dat het feestbeest moet roeien met de riemen die ze hebben. Je huurt een huis, en de keuken die aanwezig is daar moeten ze het mee doen. Van mij alleen maar lof over deze 'supersympathieke feestbeesten' Frank

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

snelle service

misschiewn wat meer info / foto's van de producten. verder gekozen voor deze site omdat hier genoeg dingen op voorraad waren tov anderen en de volgende dag in huis. net voor Halloween

Dat wat ik besteld heb binnen de tijd gekomen

Prima en overzichtelijke website.

Te laat geleverd

Niet op de afgesproken datum geleverd

Makkelijk bestellen Snelle levering Product prima Alleen de verpakking was zo oud, dat ie in brokken om t artikel heen zat

Goede producten, netjes op tijd bezorgd

De producten die ik had besteld waren goed van kwaliteit en bezorgd op de dag die ik had aangegeven

snelle levering en producten waren exact zoals op de foto

was heel tevreden met de items zal zeker nog kopen op deze site

Bestelling totaal niet ontvangen

Komt toch niet aan

Snelle levering en mooie producten

Voor een feestje wat accessoires gekocht om een outfit op te leuken. Alles was snel geleverd en zag er goed uit en ook niet prijzig dus dat was ook een bonus

Nette en vlotte verzending

In een ruime doos is ons bestelde artikel vlot en netjes verzonden

Excellent

Very fast delivery and good quality product

Wel oké

Ik heb een jurkje in maatje 34/36 besteld en normaal draag ik maat 36 of 38. Het jurkje was helaas echt veel te groot en viel bijna als een XL! Het jurkje zelf was erg leuk, maar omdat het zo extreem groot valt was het echt niet mooi. Het pakje kwam overigens wel netjes op tijd binnen, dus daar ben ik wel blij mee.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis