Leuke spullen. Toffe panty alleen wel spijtig dat er geen maten op staan. Ik heb voeten moeten afknippen om ze aan te krijgen.

Te laat voor mijn feestje

Helaas te laat...grr

Waren hele gave sokken goede kwaliteit

We hadden een witte pruik besteld. Deze pruik kwam op de aangegeven tijd. En de pruik voldeed aan de prijs-kwaliteit-verhouding.

Alles was in orde

Goeie prijs kwaliteit en snel geleverd

Degelijke kwaliteit voor een goede prijs

Goedkoop en snel geleverd

Het artikel ( lange party handschoenen ) was goedkoop en van zeer goede kwaliteit. Ze zijn ook binnen 2 dagen geleverd . Top!

Voor herhaling vatbaar

Leuke spullen voor een goede prijs! Er zat wat

Goed geregeld

Wanneer Bestelling geplaatst is word je via de mail goed op de hoogte gehouden. Levering zoals afgesproken op de volgende dag. Helemaal top.

VLUGGE LEVERING ARTKEL

VLOTTE EN CORRECTE LEVERING VAN HET ARTIKEL

Wat ik zocht kreeg ik.

Nu wat ik zocht. Kreeg ik bij jullie...

Halloween brunch optimaal

Dankzij artikelen van Feestbeest hebben we een fantastische Halloween brunch genoten.

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering en goede service

Snelle levering. De dag na bestelling geleverd. Kostuum was te groot. Gebeld voor kleinere maat. Bestelling was al gedaan voor die dag maar de aardige helpdeskmedewerkster heeft snel nog nagebeld en mijn bestelling toegevoegd. Hierdoor had ik op tijd mijn kostuum.

Leuke artikelen voor weinig

Er mistte 1 artikel, even bellen, werd meteen nagestuurd. Heel fijne service

Super klantenservice

Uitstekend geholpen nadat ik zelf verkeerd had besteld en door de snelle levering alles snelbinnen

Vlotte bediening. Echte aanrader. En goede kwaliteit

vertrouwd adres

Prima !

Snelle levering. Goede gelijkenis van produkt met foto.

Zeer snel en goeie prijs!

Bestelling was zeer snel geleverd. Prijs/kwaliteitverhouding dik ok!

Als je onverhoopt iets terug moeten sturen vind ik de kosten niet in verhouding. Ik had al 3 maten groter gekozen en het was nog te klein.

Matig

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Feestbeest zet onder de artikelen op voorraad en voor …… tijd besteld de volgende dag geleverd. Bestelling gedaan en bij geen van de artikelen stond dat het niet op voorraad was. Een week later nog niets ontvangen dus toen maar eens een mail gedaan. Ineens was één der artikelen niet op voorraad en stuurden ze die middag de bestelling op. Zal niet gauw meer bestellen daar ik echt zat te wachten op deze artikelen en ik eerst moet mailen waar mijn bestelling blijft.

zeer tevreden

Zeer vlotte en rappe levering ,ben zeer tevreden over de artikels die we bestelden

Tevreden

De levering g was een dag vroeger als in de mail stond. Altijd leuk. Snelle levering, prima kwaliteit van kleren voor deze prijs.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis