Snelle nette levering

Zeer goede service, defect kostuum werd direct opgelost!

Verkleedkleren Halloween was kapot bij ontvangst. Werd direct na 1 belletje goed opgelost!

Perfecte pinata!

Mooie, grote pinata voor een aanvaardbare prijs! Er is er hier eentje dolgelukkig!

Goede producten snel geleverd!

Alles netjes op tijd en goede producten, blij mee!

Goed product en op tijd geleverd

Zie boven

Het was super,levering optijd en de kwaliteit was beter dan ik verwachte,ga zo door!

Snelle levering vd juiste producten

Levering oké retour lastig

De levering was heel goed product zijn te klein en daarom wil ik ze retour sturen maar dit is nog niet heel eenvoudig + dat ik de verzendkosten zelf moet betalen het is een beetje onduidelijk

erg vlot

makkelijk te bestellen en snelle levering

Accuraat en binnen 1 dag geleverd

Slecht envaring

Nog aan wachten op mijn bestelling en we zijn bijna week veder

slecht

ik stuur vrijdag alles weer terug. De verpakkingen zijn al eerder opengemaakt en met plakbandjes dicht gemaakt (plastic is gescheurd). De foto's komen niet eens in de buurt van de pruiken in het echt. Erg jammer.

Leuke artikelen, snelle levering.

Ruime keuze

Ruime keuze, voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

Mooi en snel geleverd

Alleen had het per postbus gestuurd kunnen worden en niet via DHL scheelt voor klanten 4.95

Goede en snelle service

Gewoon goed

Slechte kwaliteit

Ging bijna met mijn vinger door de stof. Prijs- kwaliteitverhouding slecht. Kledinghanger doormidden, dwars door plastic verpakking en bijna door kleding. Terugsturen ook gedoe als je zelf geen printer hebt. Geen retourformulier bij pakket.

Snel, goede prijs

Service goed! Alleen bolhoedje 1 maat valt zo klein dat past niet op een normaal hoofd :) maar ja dat is een klein puntje

Snelle levering en de materialen zijn hun prijs waard.

Snelle levering en de materialen zijn hun prijs waard.

Snelle levering en een hele mooie prijs voor de pompoenen!

Snelle bevestiging, snelle levering, prima site !!

Lekker snelle levering en goede producten. En een overzichtelijke website.

Precies zoals op het plaatje

Ik had een dia de los muertos jurkje besteld en deze is precies zoals het plaatje. Goede kwaliteit met haarband. De maat ook perfect. Ik ben helemaal tevreden en klaar voor mn Halloween feestje.

Supper goed

Snel besteld en op tijd binnen Mooi van kleur en goed spul Een na ddel dat je 6.95 moet betalen als het terug moet maar veder geen probleem

leuk materiaal en snel bezorgd

Leuk materiaal voor een Brabants feest!

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis